romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Son Perde. (Thedres)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan weakpoint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ufuğum oyun biter dostluğumuz baki kalır. Biliyorsun ben siz varsınız diye hala burada varım. Bidaha veda felan deme kırarım kafanı oyuna girmeyince bitiyormu herşey. Seviyorum seni güzel KARDEŞİM ;)

Ufuğum oyun biter dostluğumuz baki kalır. Biliyorsun ben siz varsınız diye hala burada varım. Bidaha veda felan deme kırarım kafanı oyuna girmeyince bitiyormu herşey. Seviyorum seni güzel KARDEŞİM ;)

Eyvallah kankam sağolasın numaran var zaten wp konuşuruz iletişimi kesmek yok. :) belki bir gün oyunada dönerim rüzgarın işi belli olmaz boşunamı rüzgar lakabını taktınız. :wink:

Çok yakınken biranda uzaklaştık gerek oyun hırsı, gerek bazı tavır,davranışlar ama bunların sonucunda senin beğendiğim güzel yanın hatalı bir davranış yapmışsan evet hatalıydım demen hatanı anlaman ve kendini affettirmen ile güzel bir davranış sergilediğini düşünüyorum. Çogu kişi kabullenmez senin yaptıgın gibi. Eskiden çok anımız çok birlikteliğimiz oldu hakkım varsa helal olsun senin varsa sende helal edersin. Uzun lafın kısası umarım hayat istediğin gibi olur. Başarılar dilerim. :)

Son düzenleme:
Çok yakınken biranda uzaklaştık gerek oyun hırsı, gerek bazı tavır,davranışlar ama bunların sonucunda senin beğendiğim güzel yanın hatalı bir davranış yapmışsan evet hatalıydım demen hatanı anlaman ve kendini affettirmen ile güzel bir davranış sergilediğini düşünüyorum. Çogu kişi kabullenmez senin yaptıgın gibi. Eskiden çok anımız çok birlikteliğimiz oldu hakkım varsa helal olsun senin varsa sende helal edersin. Uzun lafın kısası umarım hayat istediğin gibi olur. Başarılar dilerim. :)
Hepsini unutalım gitsin bence. Bugün buraya gelip bu mesajı yazman bile beni mutlu etti Mevlüt Güzel sözlerin ve her şey için çok teşekkür ederim kardeşim yüreğine sağlık. :) Hakkım varsa helal olsun. Tekrar teşekkürler. :)

Hayatında başarılar diliyorum kardeş..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri