mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Metin2 Başlangıç Harita Dehiştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadirayas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
  • Merhaba Arkadaşlar Benim Burda Bilgisi Olan Ve Bana Yardımcı Olabilecek Arkadaşlardan Yardım İstiyorum
Metin2 Oyununda 1 köylerdeki Başlama Noktalarını Değiştirmek İstiyorum

• Mesala Oyuna Kayıt Olan Oyuncu Benim Belirlediğim Bir Haritada Belirledim Kordinatta Başlamasını İstiyorum
Bunu Oyunun Hangi dosyasından Yada Nerelererden Ayarlama Yapmam Gerek Lütfen Bilgisi Vede Nasıl Yapıldığını Bilen Arkadaşlar Varsa Bana Mesaj Yada Burdan Yorum Yapa Bilirmi ???

Yerdımlarınızı Bekliyorum Saygılarımla İyigünler İyi Formlar

@kadirayas Kardeşim öncelikle bir server sahibi olcaksın sanırım yakın zamanda öncelikle inşallah işlerin yolunda gider başarılı olursun demek isterim. Söyledikleri mi kırıcı bulma, sana tavsiyem "ben yapamam" diyip başkalarından karşılıksız yardım bekleme. Bir bilişimden files alacağın zaman bilişim sana source dosyalarını da iste verir ki vermezse alma zaten. Source'siz bir files 2 gün sonra bir şey eklemek istediğinde boynunu eğik bırakacaktır. Build etme işlemi metin2 server açmaktan çok çok daha kolaydır.

Metin2 türkçe kaynak bakımından, destek olabilecek insan bakımından, bilgili ve gerçekten bu işe yıllarını vermiş adamların olduğu en iyi forumdasın. Bazen yoğun olurlar cevap yazmaları 1-2 günü bulabilir fakat kesinlikle geri dönüş sağlarsın.

Source'ye bir şey ekleyeceğin zaman programlama dili bilgisine ihtiyacın yok, örnek olarak şu konuya bakabilirsin nereden neyi yapacağını, hangi satırdan nereyi atlayacağını, nereleri değiştirmen gerektiğini tek tek titizlikle anlatıyorlar.

https://forum.turkmmo.com/konu/3598279-baslangic-haritasini-koordinatlarini-degistirme/

Buyrun sizin için açtığım konu.

çok saol tşk ederim sayın arkadaşım senden birde ricam olacak ofticall bir files bula bilirmiyim sorunları en aza indirilmiş senden ricam eğer varsa özelden yazarmısın

Sayın TURKMMO ailesi Srcsiz bir şekilde başlangıç haritalarını değiştirme taktiği bilen yada bunu filesine src dışında ekleyen biri varmı yada bunu kendi serverime src siz şekliyle nasıl uyarlaya bilirim

_____Saygılarımla İyi Forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri