M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Metin2 Başlangıç Harita Dehiştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadirayas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kadirayas

Level 4
TM Üye
Konular
29
Online süresi
1h 35m
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 2 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
106
MmoLira
70
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   1   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

• Merhaba Arkadaşlar Benim Burda Bilgisi Olan Ve Bana Yardımcı Olabilecek Arkadaşlardan Yardım İstiyorum
Metin2 Oyununda 1 köylerdeki Başlama Noktalarını Değiştirmek İstiyorum

• Mesala Oyuna Kayıt Olan Oyuncu Benim Belirlediğim Bir Haritada Belirledim Kordinatta Başlamasını İstiyorum
Bunu Oyunun Hangi dosyasından Yada Nerelererden Ayarlama Yapmam Gerek Lütfen Bilgisi Vede Nasıl Yapıldığını Bilen Arkadaşlar Varsa Bana Mesaj Yada Burdan Yorum Yapa Bilirmi ???

Yerdımlarınızı Bekliyorum Saygılarımla İyigünler İyi Formlar

Arkadaşlar Sizden Yardım Bekliyorum Acil Olarak Lütfen Bilgisi Olan Arkadaşlar Mesaj Yada Yorum Yapsınlar konu Güncel
8EWJ9a.gif

Bunu Ben Yapamam Ben Bileşimden bir files alacam 34k gamesi Ve bunu aldım Bu işlemi Nasıl yaparım :) Hiç Bilgimyok Siz Yapa Bilirmisiniz acaba ??

@kadirayas Kardeşim öncelikle bir server sahibi olcaksın sanırım yakın zamanda öncelikle inşallah işlerin yolunda gider başarılı olursun demek isterim. Söyledikleri mi kırıcı bulma, sana tavsiyem "ben yapamam" diyip başkalarından karşılıksız yardım bekleme. Bir bilişimden files alacağın zaman bilişim sana source dosyalarını da iste verir ki vermezse alma zaten. Source'siz bir files 2 gün sonra bir şey eklemek istediğinde boynunu eğik bırakacaktır. Build etme işlemi metin2 server açmaktan çok çok daha kolaydır.

Metin2 türkçe kaynak bakımından, destek olabilecek insan bakımından, bilgili ve gerçekten bu işe yıllarını vermiş adamların olduğu en iyi forumdasın. Bazen yoğun olurlar cevap yazmaları 1-2 günü bulabilir fakat kesinlikle geri dönüş sağlarsın.

Source'ye bir şey ekleyeceğin zaman programlama dili bilgisine ihtiyacın yok, örnek olarak şu konuya bakabilirsin nereden neyi yapacağını, hangi satırdan nereyi atlayacağını, nereleri değiştirmen gerektiğini tek tek titizlikle anlatıyorlar.

Mesala Oyuna Kayıt Olan Oyuncu Benim Belirlediğim Bir Haritada Belirledim Kordinatta Başlamasını İstiyorum

https://forum.turkmmo.com/konu/3598279-baslangic-haritasini-koordinatlarini-degistirme/

Buyrun sizin için açtığım konu.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri