Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
[DEV]AB 1
[DEV]AB
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

[C++] Max Seviye Hediyesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan raSii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konunuzu baltalamiyorum bölüm kuralları gereği kanıt eklemeniz gerekiyor bir problem veya tavır yok ki konuyu büyütüyorsunuz

Bahsettiğiniz Ayı binekleri konusu 3D Modellemelerdir .gr2 .dds paylaşımlar bu tür şeyler çalıştırılabilir fakat burası ciddi bir bölüm detay gerektiren bir bölüm üzerinde paylaşımlar yapiyorsunuz ben size kendinizi kanıtlayın diyorum konunuzu baltalamiyorum ki

siz yanlış anliyorsunuz

Tamam o zaman , bundan sonraki konularımda işinize yararsa teşekkür edersiniz , işinize yaramazsa birşey yazmazsınız ve kanıt gerektirecek şeylerde başka mod. uyarırsa sevinirim.

Diğer konularımda herhangi bir kanıt istemezken ve hatta o zamanlar daha az bilgim vardı en azından metin2 src bağlantılarını bilmiyordum. O Güne göre bugün daha iyiyim ve şu anki konum geliştirici bir konu. Biraz forumdaki paylaşımları inceleyip her konuda kanıt var mı yok mu diye bakıp her konuda kanıt var ise bu konuyada kanıt ekleyeceğim emin olun ..

İlginiz ve konuyu takip etmeniz adına teşekkür ederim ..
 
c++ da Ozaman bayağı tum Hepsinde yok İsterseniz Onlarada Yazın Benm Hatırladıgım Kadarıyla Sabite Alınacakalr için Resim eklenıyordu Öyle Hatırlıyorum :)

*C++/C#/Python paylaşımlarında mutlaka çalıştığına dair görüntüler eklemelisiniz.

Kanıtı olmayan konulara sen ya da diğer üyelerde süre verip kanıt eklemesini isteyebilir.Konuya verilen süre içerisinde kanıt eklenmezse gereken yapılır.Source paylaşımlarında kanıt istenmiyor


Bakın pelin hanım, söylemek istemiyorum ama Ayı bineklerini paylaşmışsın fakat aldığın forumdaki resimleriyle beraber atmışsın. Sorunlumu sorunsuz mu çalışıyor mu çalışmıyor mu denememişsin bile.Binekler ile alakalı Kendine ait bir resmin bile yok. Hayır neden gelip bu konuyu baltalamak amaçlı yorum atıyorsunuz anlamış değilim.

Peki o zaman daha önce ki paylaştığım Bu konuda Neden Kanıt ekleyin denediniz de şimdi ekleyin diyorsunuz? O zaman sıkıntımız yoktu şimdi mi var? O zaman o kural yoktu da şimdi mi var? Gerçekten anlamak zor.
@admin; Kanıtlı bir şekilde tarafıma konularım baltalanıyor..

Editör kuralları hatırlatmış bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok ki :)
 
@raSii; sizden görüntü kanıt istemeyeceğim, çünkü benim paylaştığım konulardada görüntü yok fakat anlamadığım olay şu verdiğin kodlarda Max Seviye Hediyesi adında başlık açmışsın fakat paylaştığın konu efsun arttırma ile alakalı nasıl bir bağıntı açıklayabilir misin ? en azından konu neyle ilgili öğrenmiş oluruz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tamam o zaman , bundan sonraki konularımda işinize yararsa teşekkür edersiniz , işinize yaramazsa birşey yazmazsınız ve kanıt gerektirecek şeylerde başka mod. uyarırsa sevinirim.

Diğer konularımda herhangi bir kanıt istemezken ve hatta o zamanlar daha az bilgim vardı en azından metin2 src bağlantılarını bilmiyordum. O Güne göre bugün daha iyiyim ve şu anki konum geliştirici bir konu. Biraz forumdaki paylaşımları inceleyip her konuda kanıt var mı yok mu diye bakıp her konuda kanıt var ise bu konuyada kanıt ekleyeceğim emin olun ..

İlginiz ve konuyu takip etmeniz adına teşekkür ederim ..

Rica ederim.

Burası benim görevli olduğum bölüm üyeler arasında ayrım yapmiyoruz paylaşılan her konu ile ilgilenebilirim başka mod uyarsın başka mod ilgilensin diye birşey yok yani

her şekilde her konuyla ilgilenmeye gayret gösteriyorum siz denk geldiniz size kanıt eklemeniz hakkında rica ettim bölüm kuralları gereği yoksa bir konu baltalama durumu yok yani kanıt eklerseniz belkide sabite bile çıkarılabilir insanlar tarafından güven kazanırsınız gibi gibi birçok örnek verebileceğim şeyler var.

Konuyu kirletmeye gerek yok son mesajım umarım anlaşılmıştır
 
Benim anlamadığım kısım bu kanıt isteme olayı sadece benim konum altında ekli. Hayır şimdi kanıt istenmeyen birçok konu var bu konuya eklesem konuyu paylaşanlar yanlış anlayacak gerçekten Anlamak zor. Konuyu denersiniz çalışmaz benm tarafıma iletilir kanıt ekleyin çalıştıramadım diye anlayış gösteririm ama konu açıldıktan 2 dk içerisinde kanıt ekleyin demek nedir? Forumda tek kanıtsız paylaşım benim mi? Herneyse src geliştirici için video çekip paylaşmayı düşünüyordum o konuda bir şekilde alt üst edilir.

Herkese iyi forumlar !..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst