[DEV]AB 1
[DEV]AB
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
bList 1
bList
Hikaye Ekle

[C++] Max Seviye Hediyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raSii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güvendiğim Nadir Dostlarımdan Bir Tanesi Gine Paylaşım Yapmış Teşekkür Ederim :)

Teşekkürler kardeşim , ama bilmiyorum paylaşım yapıyoruz kanıt vs vs .. Anlam veremiyorum ya bi tavır alındı forumda bana karşı ya da arkadaşlar eleştirilmeye açık değil. Konusuna eleştirmelik 2 yorum attım diye her konuda böyle sıkıntılar çıkıyor. Anlam veremiyorum herkesin her yaptığı doğru eyw çok güzel çalışıyor diyeceğiz çalışmassa bile o zaman bu forumda her konumuz eyw teşekkürler olur gibime geliyor ...

Quest ile daha makbul şekilde yapılabilir sürekli src build etmektense ödül güncelleneceğinde quest daha mantıklı

24 Saat içinde çalıştığına dair kanıt ekleyin.

Quest Sadece görevler için kullanılmalıdır . Ymirin düşen source dosyalarında Doc klasöründeki korece yazıları okumaya tenezzül etseydinizki ettiğinizi zannetmiyorum bunu anlayabilirdiniz. quest görevler ve python interfacelerini questwindow ile ekrana yansıtmaya yarar. quest kesinlikle sadece görevlerde kullanılmalıdır bunu ben değil ymir söylüyor ayrıca src'yi compile etmeye tenezzül eden insan bu işle uğraşmasın eklenti C++ ile yapılır python quest sistemler doldurma sistemdir . ( Şahsen sadece görevler için kullanmıyorum fakat elimden geldiği kadarıyla C++'a çevirmeye gayret gösteriyorum )

Quest ile daha makbul şekilde yapılabilir sürekli src build etmektense ödül güncelleneceğinde quest daha mantıklı

24 Saat içinde çalıştığına dair kanıt ekleyin.

Bakın pelin hanım, söylemek istemiyorum ama Ayı bineklerini paylaşmışsın fakat aldığın forumdaki resimleriyle beraber atmışsın. Sorunlumu sorunsuz mu çalışıyor mu çalışmıyor mu denememişsin bile.Binekler ile alakalı Kendine ait bir resmin bile yok. Hayır neden gelip bu konuyu baltalamak amaçlı yorum atıyorsunuz anlamış değilim.

Peki o zaman daha önce ki paylaştığım Bu konuda Neden Kanıt ekleyin denediniz de şimdi ekleyin diyorsunuz? O zaman sıkıntımız yoktu şimdi mi var? O zaman o kural yoktu da şimdi mi var? Gerçekten anlamak zor.
@admin; Kanıtlı bir şekilde tarafıma konularım baltalanıyor..

Bakın pelin hanım, söylemek istemiyorum ama Ayı bineklerini paylaşmışsın fakat aldığın forumdaki resimleriyle beraber atmışsın. Sorunlumu sorunsuz mu çalışıyor mu çalışmıyor mu denememişsin bile.Binekler ile alakalı Kendine ait bir resmin bile yok. Hayır neden gelip bu konuyu baltalamak amaçlı yorum atıyorsunuz anlamış değilim.

Peki o zaman daha önce ki paylaştığım Bu konuda Neden Kanıt ekleyin denediniz de şimdi ekleyin diyorsunuz? O zaman sıkıntımız yoktu şimdi mi var? O zaman o kural yoktu da şimdi mi var? Gerçekten anlamak zor.
@admin; Kanıtlı bir şekilde tarafıma konularım baltalanıyor..

Konunuzu baltalamiyorum bölüm kuralları gereği kanıt eklemeniz gerekiyor bir problem veya tavır yok ki konuyu büyütüyorsunuz

Bahsettiğiniz Ayı binekleri konusu 3D Modellemelerdir .gr2 .dds paylaşımlar bu tür şeyler çalıştırılabilir fakat burası ciddi bir bölüm detay gerektiren bir bölüm üzerinde paylaşımlar yapiyorsunuz ben size kendinizi kanıtlayın diyorum konunuzu baltalamiyorum ki

siz yanlış anliyorsunuz

Konunuzu baltalamiyorum bölüm kuralları gereği kanıt eklemeniz gerekiyor bir problem veya tavır yok ki konuyu büyütüyorsunuz

Bahsettiğiniz Ayı binekleri konusu 3D Modellemelerdir .gr2 .dds paylaşımlar bu tür şeyler çalıştırılabilir fakat burası ciddi bir bölüm detay gerektiren bir bölüm üzerinde paylaşımlar yapiyorsunuz ben size kendinizi kanıtlayın diyorum konunuzu baltalamiyorum ki

siz yanlış anliyorsunuz

c++ da Ozaman bayağı tum Hepsinde yok İsterseniz Onlarada Yazın Benm Hatırladıgım Kadarıyla Sabite Alınacakalr için Resim eklenıyordu Öyle Hatırlıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri