B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2bilisim Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kkllaass
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

kkllaass

Level 3
TM Üye
Konular
19
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
79
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba 7 Eylül'de Metin2bilisim.com 2gb + .com lu site olmak üzere metin2 oyun sunucusu aldım.

Kendilerine şöyle bir ticket yolladım aldığımda 2 adet sorunum vardı.

1.si puttyden baktığımda 2gb değildi.

2.si .com site henüz elime geçmemişti (www.akinmt2.metin2bilisim.com) diye bir site göndermişlerdi.

oZJ7ao.jpg

Böyle bir cevap alınca bende bekledim madem putty işini de cevaplamadılar öyle kaldı o. 7 Eylül'de açtırdım oyunu 9.unda 48 saat doluyodu fakat şuan görüyosunuz ayın 14ü. 1 hafta geçmesine rağmen site falan yok neyse ben kendi imkanlarımla site açtım zaten o konuda da takılmadım çok.

Fakat oyunu açtık 5 kişiyle bile lag olur hale geldi böyle imkansız şuan yani 1 kişide bile lag oluyo oynanmıyor isteyen oyuna girsin baksın yani. Ben de kendilerine durumu anlatmak için ticket attım.

N4jEjO.jpg

12sinde kendilerine durumu bildirdim. Hala bi yanıt alamadım canlı destek de açık değildi hafta sonu olduğu için. Bugün açıktılar canlı destekten kendilerine yazdım ticket'a ne zaman bakıcaksınız diye engellediler anında hiçbir şey sormak falan da yok. Şu şekilde gözüküyor anasayfa zaten direkt kapandı canlı destek:

N4jEPX.jpg

www.metin2bilisim.com 'a girin canlı destek size gözükecektir.

Son olarak putty ram bilgisini de gönderiyorum:

95jLkN.jpg

He 2gb aldığım paket belli olsun diye de bunu da göndereyim Metin2 2048 yazıyor gördüğünüz gibi:

Gkj3n3.jpg

Napılır bi bilgim yok belki cahilim bu konularda ama insanları uyarabilirim.

Konu onaylandı.

Merhaba 7 Eylül'de Metin2bilisim.com 2gb + .com lu site olmak üzere metin2 oyun sunucusu aldım.

Kendilerine şöyle bir ticket yolladım aldığımda 2 adet sorunum vardı.

1.si puttyden baktığımda 2gb değildi.

2.si .com site henüz elime geçmemişti (www.akinmt2.metin2bilisim.com) diye bir site göndermişlerdi.

oZJ7ao.jpg

Böyle bir cevap alınca bende bekledim madem putty işini de cevaplamadılar öyle kaldı o. 7 Eylül'de açtırdım oyunu 9.unda 48 saat doluyodu fakat şuan görüyosunuz ayın 14ü. 1 hafta geçmesine rağmen site falan yok neyse ben kendi imkanlarımla site açtım zaten o konuda da takılmadım çok.

Fakat oyunu açtık 5 kişiyle bile lag olur hale geldi böyle imkansız şuan yani 1 kişide bile lag oluyo oynanmıyor isteyen oyuna girsin baksın yani. Ben de kendilerine durumu anlatmak için ticket attım.

N4jEjO.jpg

12sinde kendilerine durumu bildirdim. Hala bi yanıt alamadım canlı destek de açık değildi hafta sonu olduğu için. Bugün açıktılar canlı destekten kendilerine yazdım ticket'a ne zaman bakıcaksınız diye engellediler anında hiçbir şey sormak falan da yok. Şu şekilde gözüküyor anasayfa zaten direkt kapandı canlı destek:

N4jEPX.jpg

www.metin2bilisim.com 'a girin canlı destek size gözükecektir.

Son olarak putty ram bilgisini de gönderiyorum:

95jLkN.jpg

He 2gb aldığım paket belli olsun diye de bunu da göndereyim Metin2 2048 yazıyor gördüğünüz gibi:

Gkj3n3.jpg

Napılır bi bilgim yok belki cahilim bu konularda ama insanları uyarabilirim.

bunlar boyle pıyasanın ******* sen en ıyısı gıt ara polıs bılmem artık nereye arıyacaksan 40 tl ıcın degmez deme bugun senı yarın baskasını dolandırırlar

cok gecmıs olsun kardesım

Bilişim suçlarına mail at yardımcı olurlar :) yada polisi ara söyle sana bilişim suçlarının telefon numaralarını verirler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri