- Konular
- 96
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
polise gitmesi lazım aramakla olmazBilişim suçlarına mail at yardımcı olurlaryada polisi ara söyle sana bilişim suçlarının telefon numaralarını verirler.
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Merhaba 7 Eylül'de Metin2bilisim.com 2gb + .com lu site olmak üzere metin2 oyun sunucusu aldım.
Kendilerine şöyle bir ticket yolladım aldığımda 2 adet sorunum vardı.
1.si puttyden baktığımda 2gb değildi.
2.si .com site henüz elime geçmemişti (www.akinmt2.metin2bilisim.com) diye bir site göndermişlerdi.
![]()
Böyle bir cevap alınca bende bekledim madem putty işini de cevaplamadılar öyle kaldı o. 7 Eylül'de açtırdım oyunu 9.unda 48 saat doluyodu fakat şuan görüyosunuz ayın 14ü. 1 hafta geçmesine rağmen site falan yok neyse ben kendi imkanlarımla site açtım zaten o konuda da takılmadım çok.
Fakat oyunu açtık 5 kişiyle bile lag olur hale geldi böyle imkansız şuan yani 1 kişide bile lag oluyo oynanmıyor isteyen oyuna girsin baksın yani. Ben de kendilerine durumu anlatmak için ticket attım.
![]()
12sinde kendilerine durumu bildirdim. Hala bi yanıt alamadım canlı destek de açık değildi hafta sonu olduğu için. Bugün açıktılar canlı destekten kendilerine yazdım ticket'a ne zaman bakıcaksınız diye engellediler anında hiçbir şey sormak falan da yok. Şu şekilde gözüküyor anasayfa zaten direkt kapandı canlı destek:
![]()
www.metin2bilisim.com 'a girin canlı destek size gözükecektir.
Son olarak putty ram bilgisini de gönderiyorum:
![]()
He 2gb aldığım paket belli olsun diye de bunu da göndereyim Metin2 2048 yazıyor gördüğünüz gibi:
![]()
Napılır bi bilgim yok belki cahilim bu konularda ama insanları uyarabilirim.
Yapabileceğiniz en iyi işlem polisi aramaktır mail kayıtlarınızı silmeyin ticketleriniz mail üzerinde sistemde gözüksün ve bu şekilde polise gidip birçok şekilde dava açabilirsiniz tazminattan tutarak dolandırmaya kadar istediğinizi yapabilirsiniz bu kanıtlar yeterli olucaktır sizden isteğimiz bu firmayı şikayet etmeniz onlarda gerekeni yapıcaktır sürekli metin2bilişim şikayet diye konu açılıyor fakat bunu siz forumda şikayet etseniz bile birşeyler değişmez sadece 3 - 5 kişinin almamasını sağlarsınız diğer googledeki reklamları görüp alanlar yine kanacaktır tek çare savcılığa başvurmaktadır hakkınızı arayın veya şunu yapabilirsiniz adres bilgilerini alırsınız gerisi size kalmış

- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
cok gecmıs olsun kardesım
sağolasın teşekkür ederim
Bilişim suçlarına mail at yardımcı olurlaryada polisi ara söyle sana bilişim suçlarının telefon numaralarını verirler.
polise gitmesi lazım aramakla olmaz
Yapabileceğiniz en iyi işlem polisi aramaktır mail kayıtlarınızı silmeyin ticketleriniz mail üzerinde sistemde gözüksün ve bu şekilde polise gidip birçok şekilde dava açabilirsiniz tazminattan tutarak dolandırmaya kadar istediğinizi yapabilirsiniz bu kanıtlar yeterli olucaktır sizden isteğimiz bu firmayı şikayet etmeniz onlarda gerekeni yapıcaktır sürekli metin2bilişim şikayet diye konu açılıyor fakat bunu siz forumda şikayet etseniz bile birşeyler değişmez sadece 3 - 5 kişinin almamasını sağlarsınız diğer googledeki reklamları görüp alanlar yine kanacaktır tek çare savcılığa başvurmaktadır hakkınızı arayın veya şunu yapabilirsiniz adres bilgilerini alırsınız gerisi size kalmış![]()
Arkadaşlar şikayeti açtığımı görünce oyunumu kapamışlar. Puttye falan bağlanamadım siteden hesabımı da silmişler. Telefonda kendileriyle görüştük bu sebepten ötürü açık açık kapadık dediler. Çok detaya inmiycem konuşmayı. Ben bu işin peşini bırakmayacağım çünkü gerçekten insanları kandırıyolar. Ben paramı istemiyorum yeter ki başka insanları mağdur etmesinler özellikle çocukları. Çünkü bu işlerle genelde 18 yaş altı kişiler ilgileniyor. Ve onların yapabileceği şeyler sınırlı oluyor şikayet vs. Ben en geç 2 güne emniyete, ordan gerekirse savcılığa gideceğim. Dilekçemi vs. hazırladım. Elimde isim soyisim telefon ve internet adresi var. Hatta internet adresinde kayıtlı olan bi ys numarası dahi buldum. Ve sonuçta hesap numaraları var elimde. Elbette o şahsı bulurlar gerekli cezayı verirler diye düşünüyorum. İlginiz için teşekkür ederim. O şahıs bunu da okuyorsa eğer iyi ki yapmışsanız ben de iyi ki suç duyurusunda bulunacağım
Olup biteni yazarım burdan takip edersiniz. Hepiniz tekrar sağolun ilginiz için- Katılım
- 19 Ağu 2015
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
akıllanmamaya devam edın hasan bu fırmanı sahııbı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)