berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

SiLencer-10 // lEwiLDragoNl-5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Moneeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tebrikler

Son düzenleme:
Güncel nedir birader daha geçengün knudla ws attm rezil ettm sizi de çapınız bana uymadıgı için ss bile alıp atmadım yene biliceksen gireyim 5 elden fazla el alacakmsn görelim sende şu bu var diyecek olursan ekipman acık atalım . Böle güncel müncel yazmakla kendinizi rezil etmekten başka bişey yapmıyosunuz kolpalar sizi :D

Neyin kafasini yasiyon lan vs leri nasil yendiniz ortada esit sartlarda 10-5 paspas ettim seni hatta buda esit deil bu vs dede aslani yapiyordun olm sen bugsuz bir hicsin video dada herseyi gordum bundan sonra ahaa vs filan demeyin bana reziller.

Neyin kafasini yasiyon lan vs leri nasil yendiniz ortada esit sartlarda 10-5 paspas ettim seni hatta buda esit deil bu vs dede aslani yapiyordun olm sen bugsuz bir hicsin video dada herseyi gordum bundan sonra ahaa vs filan demeyin bana reziller.

Bak bak laf cambazı ekipman acık atalm dyorum yne bahane üretiyor banane abi asımın varsa var kullanıyorsa kullanıyor bana gel diyorum ister videolu ister ekipman açık laf ebeligi yapıpta bahane üretip kaçma burdan bn kmseyle wsemde öle bişey kullanmadm kullanmamda hüseyinle ws atıyoruz sorun yok bn adama 16 17 o bna 16 17 atyor sana gelince gel ekipman acık atak bahane üreteceksen diyorum yine karı gibi kaçıyosun olum unutmayın ninjadan dönme surasın bug dyosun aslandan aşagıya şehirde bile inmiyosun hayatınız dümen olmuş bana sende becli bilezik var diyen her km olursa olsun ekipman açık ws kralıyla atarım knudla kestim attım sizi dalga geçerek zorunuza gitti olmayan şeyin iftirasını bana atmakla urasıyosun erkeksin ya gel videolu ekipman acık istedgn türde atak max 5 el sana tırıvırı kolpa seni :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri