berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

SiLencer-10 // lEwiLDragoNl-5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Moneeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sanaldaki bir oyunu niye ciddiye alayim ?

Tartisilcak bisi yok burada disardan görünen neyse ben onu yazdim. Yazdigim seyde bi yaran var ki gocunuyorsun ?
Burda da özgürce yorum yapiliyor hatirlatirim ?

Sen ilk önce karşıdaki rakibin kim olursa olsun SAYGI duymasini ogren.

Hadi iyi forumlar

saygı duymayan kim kardeşim ben rakbimi küçük düşrücü davranşlar sergilemdim adam akıllı vs mizi attık sen neden öle boş muhappler yapıorsunki ona anlam veredim sanda vs dedim atmadın başkalarının kusurlarını arayacana once hrkes kendisine bkmalı bence ;)

Setine vs attık helal olsun setide verdi çöp set verdiği için almadım, kendi vs setinide verseydi dürüstlük ölmez kardeşim onuda almazdım Allah var yukarda vs için teşekkürler Tebrikler..

Setineydi evet ama 5 avans sana verildiginide unutma bunuda yaz o başlıga :)
Ayrıca şunuda belirteyim onurunda dedigi gibi ws nin basında şu set verilecek bu set verilecek muhabbeti yapılmadı bende gatzda olan savunma seti vereyim dedim sende almadın o seni baglar beni degil çöp set diye bişey yok ortada çöp dedigin sette çift ok çift yasamlı kemik plaka zırh dahi vardı 200t ederi var . Cuma günü 0 dan setine ws atacagız görecegiz neyn ne oldugunu

Son düzenleme:
İlk olarak tebrik ederim.sen hakkınla yendin onlar hakkıyla set vermedi.o zaman tahta set verim çeneni kapatırsın.(Mete)

saygı duymayan kim kardeşim ben rakbimi küçük düşrücü davranşlar sergilemdim adam akıllı vs mizi attık sen neden öle boş muhappler yapıorsunki ona anlam veredim sanda vs dedim atmadın başkalarının kusurlarını arayacana once hrkes kendisine bkmalı bence ;)

1.si şu ki atiigin 2.resimde rakibine söyledigin laf zaten saygı sınırını aşmış. Bana burda küçuk dusurucu laflar kullandim deme.
2. Adam akıllı vs atildi evet dedigin gibi bende konuyla ilgili gorduklerimi yazdim. Bi sikintin mi varda bu soylediklerik dokundu? Burada herkes istedigi seyi özgurce dile getirip yorum yapaibilir bunu 2.kez hatirlatayim.
3. Bana vs dedin kabul etmedim. Benim karsima ne zaman tavsan kostum tavsan baslik set giyipte vs atmaya cesaret edersen o zaman atariz seninle.
4. Kusuru arayan yok dedigim gibi vs den öncede, sirasinda, sonrasinda da ordaydim. Ne gorduysem yorumladim. 5 avansli atilan bir vs icin çok sevinmissin.

Iyi forumlar herkese

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri