berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

SiLencer-10 // lEwiLDragoNl-5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Moneeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bak bak laf cambazı ekipman acık atalm dyorum yne bahane üretiyor banane abi asımın varsa var kullanıyorsa kullanıyor bana gel diyorum ister videolu ister ekipman açık laf ebeligi yapıpta bahane üretip kaçma burdan bn kmseyle wsemde öle bişey kullanmadm kullanmamda hüseyinle ws atıyoruz sorun yok bn adama 16 17 o bna 16 17 atyor sana gelince gel ekipman acık atak bahane üreteceksen diyorum yine karı gibi kaçıyosun olum unutmayın ninjadan dönme surasın bug dyosun aslandan aşagıya şehirde bile inmiyosun hayatınız dümen olmuş bana sende becli bilezik var diyen her km olursa olsun ekipman açık ws kralıyla atarım knudla kestim attım sizi dalga geçerek zorunuza gitti olmayan şeyin iftirasını bana atmakla urasıyosun erkeksin ya gel videolu ekipman acık istedgn türde atak max 5 el sana tırıvırı kolpa seni :D

La palavracı asimda varsa banane diyon demiyormusunuz Asımla bizim setimiz ortak diye soluyordunuz neyin.kafasini yasiyonuz siz, biz saf miyiz bilaber asim ne biliyorsa se sen 2 katini biliyorsun tanimiyormuyum seni mete yeme beni, hee ninjadan donme diyorsun ya ben ninjamlada cok sura kestim DescarLess .s bir ninja sizi kesiyorsa yaşamayin, eşit sartlarda bir hicsiniz olm varsa yoksa oyun acigi ariyorsunuz Herkes herseyin farkında :D ;)

Son düzenleme:
kardeşim onun bunun demesiyle gelipte bana pmden abuk subuk konusmayın bu 1 2 cisi siz surayı bılmıyorsanız bizi ilgilendirmez o bunu atmıs o bunu giymiş dedim gibi gel benlede at ekipman enverter acık videolu kim iyi görelim kabül ediyorsan gel atalım birader burada laf ebeliği yapmıyoruz biz kimseye yok o onu giymıs yok o bunu giymis bu sizi ilgilendirmez ve kanıtıınız varsa burada konusacagıınıza destek atabılırsınız iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri