onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++] Kastığı Exp gösterme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raSii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

engelle uğraşamam
O4BMnFA.jpg

O2897gV.jpg

ömere yeminim olmasa seni bi güzel rezil ederimde neyse

Hayır benim Merak ettiğim yardım almak mı rezil olmak? @Pelin Melek Aslan; @DarKKinghts; 'danda bu konuda yardım istedim ne var yani bi lib istedim diye? Bunlarla mı rezil olacak (: En azından sevenimiz çok src'ye para vermiyorum nede olsa 50 TL yerine göre çok değerli (: (:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır benim Merak ettiğim yardım almak mı rezil olmak? @Pelin Melek Aslan; @DarKKinghts; 'danda bu konuda yardım istedim ne var yani bi lib istedim diye? Bunlarla mı rezil olacak (: En azından sevenimiz çok src'ye para vermiyorum nede olsa 50 TL yerine göre çok değerli (: (:
ben zaten srcye para vermedim ayrıca bunu diyen adam ben ömere c++da nasıl geliştin diyince niye acıyorum diyorsun cevap ver

ben zaten srcye para vermedim ayrıca bunu diyen adam ben ömere c++da nasıl geliştin diyince niye acıyorum diyorsun cevap ver

Bak güzel kardeşim anlattım durumu ben sana. Yorum attın bu çocuk birşey anlamıyor diye anladım aynı günde skype'den 2 kişide aynı şeyi söyleyip sövüp çıktı. Ben sensin sansım tavır aldım anlayacağın. Tamam? Sorun bende yanlış anladım bütün olay bundan ibaret? Tamam mı güzel kardeşim. Sen çok iyi biliyorsun hatta sen kralsın. Yeterli mi bu açıklama. Yani
c++da nasıl geliştin
Bunu söylemen ile alakalı birşey yok anlatabildim mi?

Bak güzel kardeşim anlattım durumu ben sana. Yorum attın bu çocuk birşey anlamıyor diye anladım aynı günde skype'den 2 kişide aynı şeyi söyleyip sövüp çıktı. Ben sensin sansım tavır aldım anlayacağın. Tamam? Sorun bende yanlış anladım bütün olay bundan ibaret? Tamam mı güzel kardeşim. Sen çok iyi biliyorsun hatta sen kralsın. Yeterli mi bu açıklama. Yani

Bunu söylemen ile alakalı birşey yok anlatabildim mi?
bak yine aynı şey ben kendime kral fln demiyorum ki hatta daha çok başlardayım diyorum

bak yine aynı şey ben kendime kral fln demiyorum ki hatta daha çok başlardayım diyorum

Aga başlardasın sonlardasın bilemem. Bana inat paylaştığın şeylere para verip alanlar vardı başkalarından. Ayıp ettin en azından para verenlere. Benim yanlış anlamam ile ortaya çıkan birşey oldu sen kralsın derkende olayı soğutmak amacım. Benim senle bi derdim yok sadece yorumunu yanlış anladım bu cocuk birşey bilmiyor manasına getirdim sen farklı anlamda yazmışsın. Türkçenin gerçekleri bunlar nereye çekersen oraya gidiyor :m08: Don lastiği gibi :D :D Hatalıyım kusura bakma..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri