HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bu şekilde çalışmaz kod hatası var
BKZ :
Buradaki ox _chat_engel yazısında ox dan sonra boşluk var ve lua da boşluk yok dolayısıyla kabul etmiyor aktif olmuyor konuyu güncelledim haberin olsun
Test BKZ :
BKZ :
Kod:
if (quest::CQuestManager::instance().GetEventFlag("ox _chat_engel") == 1)//blackdragonx61 ox chat engeli {
Buradaki ox _chat_engel yazısında ox dan sonra boşluk var ve lua da boşluk yok dolayısıyla kabul etmiyor aktif olmuyor konuyu güncelledim haberin olsun
Test BKZ :
BKZ :
Kod:if (quest::CQuestManager::instance().GetEventFlag("ox _chat_engel") == 1)//blackdragonx61 ox chat engeli {
Test BKZ :![]()
aynen ama galiba forumdaki mesaj editöründen dolayı olmuş olabilir paste2.org gibi sitelere yükleyince böyle boşluk sıkıntıları olmuyor
BKZ :
Kod:if (quest::CQuestManager::instance().GetEventFlag("ox _chat_engel") == 1)//blackdragonx61 ox chat engeli {
Test BKZ :![]()
Bütün suç forumunaynen ama galiba forumdaki mesaj editöründen dolayı olmuş olabilir paste2.org gibi sitelere yükleyince böyle boşluk sıkıntıları olmuyor
bazen yazı yazarken space tuşu'da çalışmıyor ayrıca
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bütün suç forumun
bazen yazı yazarken space tuşu'da çalışmıyor ayrıca
evet entere basıp geri silince düzeliyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)