IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ox Chat Engeli[C++]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackdragonx61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu şekilde çalışmaz kod hatası var

BKZ :

Kod:
if (quest::CQuestManager::instance().GetEventFlag("ox _chat_engel") == 1)//blackdragonx61 ox chat engeli {

Buradaki ox _chat_engel yazısında ox dan sonra boşluk var ve lua da boşluk yok dolayısıyla kabul etmiyor aktif olmuyor konuyu güncelledim haberin olsun

Test BKZ :
77mnbY.jpg

BKZ :

Kod:
if (quest::CQuestManager::instance().GetEventFlag("ox _chat_engel") == 1)//blackdragonx61 ox chat engeli {

Buradaki ox _chat_engel yazısında ox dan sonra boşluk var ve lua da boşluk yok dolayısıyla kabul etmiyor aktif olmuyor konuyu güncelledim haberin olsun

Test BKZ :
77mnbY.jpg

aynen ama galiba forumdaki mesaj editöründen dolayı olmuş olabilir paste2.org gibi sitelere yükleyince böyle boşluk sıkıntıları olmuyor

BKZ :

Kod:

Test BKZ :
77mnbY.jpg

aynen ama galiba forumdaki mesaj editöründen dolayı olmuş olabilir paste2.org gibi sitelere yükleyince böyle boşluk sıkıntıları olmuyor
Bütün suç forumun
bazen yazı yazarken space tuşu'da çalışmıyor ayrıca

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu luayı okuttum hersey iyi güzelde gmlerde konusamıyor altta yoneticiler izin vermeden konusamazsın diyor ama gm oldugum halde konusma yapılmıyor bi yardımcı olurmusunuz?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri