- Konular
- 17
- Online süresi
- 7m 45s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler sonunda korktuğum oldu la lise 4'E geçtim sınavada giricem ama bu yaşıma kadar full kopya ile geçtim ama üni'ye hazırlanmak istiyorum en azından barajı geçip bi üniversiteye girip ne yapmam lazım kesin aranızda benim gibiler vardır
- Konular
- 6,986
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,833
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 6,600
- DevLira
- 0
Kendine bir hedef koyman gerekli. Yazdıklarına göre bir hedefin yok bu çok kötü birşeydir özellikle üniversite bölümü seçiminde...
Sevdiğin bölüme ulaşmak için çabalaman gerekiyor. Herhangi bir bölümde okurum farketmez dersen çok büyük hata edersin.
Zamanında eş, dost, akraba önerisiyle puanı yüksek diye tıp fakültesine yönlendirilen arkadaşım vardı, fakat daha 1. sınıftan nasıl ciddi bir bölümü okuması gerektiğini anladı ve okulu bırakmak zorunda kaldı. Diyeceğim iyi analiz yapıp ileride pişman olmayacağın bir bölümde okuman gerekli.
Eczacılık ve teknik bölümlere merakım vardı fakat olmadı. Tercihte yapılan 1 sıradaki hata bile büyük pişmanlıklara yok açıyor.
Daha fazla destek almak istersen bana özel mesaj atman yeterli. @umut54848;
Sevdiğin bölüme ulaşmak için çabalaman gerekiyor. Herhangi bir bölümde okurum farketmez dersen çok büyük hata edersin.
Zamanında eş, dost, akraba önerisiyle puanı yüksek diye tıp fakültesine yönlendirilen arkadaşım vardı, fakat daha 1. sınıftan nasıl ciddi bir bölümü okuması gerektiğini anladı ve okulu bırakmak zorunda kaldı. Diyeceğim iyi analiz yapıp ileride pişman olmayacağın bir bölümde okuman gerekli.
Eczacılık ve teknik bölümlere merakım vardı fakat olmadı. Tercihte yapılan 1 sıradaki hata bile büyük pişmanlıklara yok açıyor.
Son düzenleme:
- Konular
- 221
- Reaksiyon Skoru
- 349
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -12
- DevLira
- 0
bol bol Çalışman Lazım Çalışma Konusunda Elımden gelen Her türlü Destegını verebilrim 

- Konular
- 17
- Online süresi
- 7m 45s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Kendine bir hedef koyman gerekli. Yazdıklarına göre bir hedefin yok bu çok kötü birşeydir özellikle üniversite bölümü seçiminde...
Özelden Yazdım abi
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)