Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cezalar Çok Ağır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emretosun09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emretosun09

Level 3
TM Üye
Konular
61
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 5 Ay
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyun içi kural ihlal cezaları çok ağır heleki çarların şifreleri değiştirip silmeleri en ağırı hiç yoktan 999 gün atın ama çarları niye siliyosunuz bu adamı oyundan def etmek gibi birşey yada paran varsa tekrar oynarsın yoksa uzaktan bakarsın demek oluyor.

aynen öyle oluyor :) Hele bide Suçu olmayan bi Hesap silinence tam oluyor . :ka19:
@admin; @Shorty;

Son düzenleme:
Oyun içi kural ihlal cezaları çok ağır heleki çarların şifreleri değiştirip silmeleri en ağırı hiç yoktan 999 gün atın ama çarları niye siliyosunuz bu adamı oyundan def etmek gibi birşey yada paran varsa tekrar oynarsın yoksa uzaktan bakarsın demek oluyor.

Cezaların neye göre kime göre ağır olduğunu teşhis etmek gerek Hunkta oynadığım dönem avel yazdım diye 1 gün ban yemiştim
Aile fertlerine küfredenlerin 1-5 gün ban yediğini gördüm tutarsız ceza yaptırımı mevcut
Online kitle az olduğu için cezalar esnetilmiş hoş bir durum karşı değilim ama eşit olmak şartıyla
Oyuncuları tahrik etmek aşağılamakta ban nedeni oynadığım dönem attığım videolar işlem görmemişti
Bu kişilerin işlem görmeme sebebi kristal kupon çekmelerinden mi kaynaklı takıldığım en kritik nokta şu
Her gördüğünüz yazıyı video alıp atmayın diye cevap gelmişti ticketıma hiç unutmam çok manidar
;)

Karakter silinip şifre değişilmesi hangi ihlal sonucu oluyor net bilgim yok
Açıklarsan onu da tartışabiliriz

Cezaların neye göre kime göre ağır olduğunu teşhis etmek gerek Hunkta oynadığım dönem avel yazdım diye 1 gün ban yemiştim
Aile fertlerine küfredenlerin 1-5 gün ban yediğini gördüm tutarsız ceza yaptırımı mevcut
Online kitle az olduğu için cezalar esnetilmiş hoş bir durum karşı değilim ama eşit olmak şartıyla
Oyuncuları tahrik etmek aşağılamakta ban nedeni oynadığım dönem attığım videolar işlem görmemişti
Bu kişilerin işlem görmeme sebebi kristal kupon çekmelerinden mi kaynaklı takıldığım en kritik nokta şu
Her gördüğünüz yazıyı video alıp atmayın diye cevap gelmişti ticketıma hiç unutmam çok manidar
;)

Karakter silinip şifre değişilmesi hangi ihlal sonucu oluyor net bilgim yok
Açıklarsan onu da tartışabiliriz

sen her konuyu Tartışmaya çekmek zorundamsın ?
hayır yani amacın ne bi amacın varssa söle ona göre hareket edelim . konuyla alakalı yorumlar yaz biraz . @admin; @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
sen her konuyu Tartışmaya çekmek zorundamsın ?
hayır yani amacın ne bi amacın varssa söle ona göre hareket edelim . konuyla alakalı yorumlar yaz biraz . @admin; @Shorty;
Konu sahibi,Kural ihlali dahilinde ceza yaptırımını eleştirmiş başlıca tartışma konusu

Yazdığım yazı tamamen konu ile alakalı sen okumadan alıntı yapmışsın sanırım hoşgörü ile karşılıyorum
Konu sahibinin attığı başlık ve yazdığı içerik ceza sistemine sitem edip eleştirmiş
Üye olmanın şartları kuralları kabullenmektir ağır zayıf diye kalıplaştırılmaz
Yinede arkadaşa sordum hangi ihlal ne işlem görmüşte ağırmış anlat tartışalım hemfikir olalım
Zira oynadığım dönem bildirilerimin bir kısmı işlem görüp bir kısmı görmemişti ondan bahsettim
Tutarsızlık söz konusu diye

Mesajlarıma alıntı yapıp mesajımdan alakasız yazılar yazıp durmazsan sevinirim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri