- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Cezaların neye göre kime göre ağır olduğunu teşhis etmek gerek Hunkta oynadığım dönem avel yazdım diye 1 gün ban yemiştim
Aile fertlerine küfredenlerin 1-5 gün ban yediğini gördüm tutarsız ceza yaptırımı mevcut
Online kitle az olduğu için cezalar esnetilmiş hoş bir durum karşı değilim ama eşit olmak şartıyla
Oyuncuları tahrik etmek aşağılamakta ban nedeni oynadığım dönem attığım videolar işlem görmemişti
Bu kişilerin işlem görmeme sebebi kristal kupon çekmelerinden mi kaynaklı takıldığım en kritik nokta şu
Her gördüğünüz yazıyı video alıp atmayın diye cevap gelmişti ticketıma hiç unutmam çok manidar
Karakter silinip şifre değişilmesi hangi ihlal sonucu oluyor net bilgim yok
Açıklarsan onu da tartışabiliriz
öncelikle selam sana kertenrobert
Üstün okuma yazman ve bilindikleri okuma seviyen yüksek tebrik ederim klavuzları iyi okuyorsun kısacası.Ama buradaki kişiler yetkililerle iletişime geçmek istiyor anladığım kadarıyla yani imzandada yazıyor bak 'Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama..' demişsin yapma! Amacın tartışmak değilse show yapmakdan başka birşeye girmiyor bu konulara olan ilgin alakan ama şunu söyleyim pidgede hunk yolunda yalakalık yapacaksan Keith sunucusunun forumunda takılmanı öneririm... Bu sefer senin bilmişliklerine bukadarla sınırlandıracağım. Kişiler yetkililerden cevap beklerken kendi bildiklerini ve klavuzları okuma yeteneğinle buralarda yazı yazıp yazıp bizim bildiklerimizi okumana son ver .Benim 10 senelik metin2 ve pvp hayatımda şuana kadar boş konuşan bu tarz konularda karşıt(düşman) lonca olup da bukadar saçmayalayaan görmedim bile. Kafanı buralar da yorma zekana ve kendine çok güveniyorsan. Hadi bakalım keith de başarılar burada ekmek çıkmaz sana .- Katılım
- 4 Ağu 2014
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
öncelikle selam sana kertenrobertÜstün okuma yazman ve bilindikleri okuma seviyen yüksek tebrik ederim klavuzları iyi okuyorsun kısacası.Ama buradaki kişiler yetkililerle iletişime geçmek istiyor anladığım kadarıyla yani imzandada yazıyor bak 'Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama..' demişsin yapma! Amacın tartışmak değilse show yapmakdan başka birşeye girmiyor bu konulara olan ilgin alakan ama şunu söyleyim pidgede hunk yolunda yalakalık yapacaksan Keith sunucusunun forumunda takılmanı öneririm... Bu sefer senin bilmişliklerine bukadarla sınırlandıracağım. Kişiler yetkililerden cevap beklerken kendi bildiklerini ve klavuzları okuma yeteneğinle buralarda yazı yazıp yazıp bizim bildiklerimizi okumana son ver .Benim 10 senelik metin2 ve pvp hayatımda şuana kadar boş konuşan bu tarz konularda karşıt(düşman) lonca olup da bukadar saçmayalayaan görmedim bile. Kafanı buralar da yorma zekana ve kendine çok güveniyorsan. Hadi bakalım keith de başarılar burada ekmek çıkmaz sana .
Arkadaşım reli ve sen benim mesajlarıma alıntı yapıp yazdığım mesajdan alakasız 2 sayfa yazı postalamayı
iş mi edindiniz bir ikincisi düşman lonca vesair benim ile alakasız çok yazı yazmışsın Hunk emekli oyuncusuyum
ReLi adlı arkadaşa yağdanlık için bana alıntı yapmayın rica ediyorum.Önceki mesajımda reli'ye yazdığım gibi
Sen okumadan yanıt verdiğin için aynısını yine yazıyorum.
Konu bir eleştiri konusu ve arkadaşa kısmen katıldığımı fakat o karakter silinme işlemi hangi ihlalde yapılmış
Anlat gizemi çöz haklıysan hemfikir olalım demişim bu mu başka lonca üyeliği? ve düşmanlığı?
Ek olarak zekaya değinmişsin kimsenin zekasını ölçmek bana düşmez fakat okumadan yazmaman
gerekiyor diğer zekalılar gibi oku anla sonra yanıtlamanı öneriyorum
Konu içeriğini ve cevaplarımı okumadan rahatsız etme amaçlı alıntı yapmaktan vazgeçin
Benim açımdan sadece vakit israfına yol açıyorsunuz
Forum benim için boş vaktimde
Video izleyip konulara bakıp yazmak istersem yazıp çıktığım bir alan
Sizin gibi saldırgan arkadaşlar ile uğraşmak için giriş yapmıyorum
- Konular
- 60
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşler hesap silme diye bi yetkisi yok kimsenin cezalardada öyle birşey yok benimde hesabımın ıd şif deyiştirdiler banlı diye kabul ediyorum ban affı olduğu zaman eyer o çarı açmasınlar bunun sonu mahkemede biter
- Konular
- 56
- Online süresi
- 4d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 1,261
- DevLira
- 0
Kardeş ayni id şifren le tekrara hesap kur bakalim nolicak : ). Ben yaptim ve kuruldu buda demek oluyorki hesap silindiKardeşler hesap silme diye bi yetkisi yok kimsenin cezalardada öyle birşey yok benimde hesabımın ıd şif deyiştirdiler banlı diye kabul ediyorum ban affı olduğu zaman eyer o çarı açmasınlar bunun sonu mahkemede biter

@admin; @Shorty; hesap silme yetkiniz varmi yokmu varsa hangi kuralda yaziyo yoksa olay mahkemeye dogru gidiyo

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 60
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yok kardeşim benim hesap acılmıyor gm kendisi hırsızlık sucumdan dolayı bi hattam oldu o yüzden kendisi ıp vede inceledi beni hesabımı ıd şifi deyişti ban affı oldumu inşallah olucak dualarımız ban affı için hattalarımızı telafi edip oynumuza bakıcaz üzgünüm bi hata yaptım yapmak istemediyim bi hatta telafisini ban affından sonra yapıcaz inşallah tez zamanda nice ban afflarına
iyi forumlar herkese- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)