Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Büyük Web Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grocer99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kısaca BüyükWebi Anlatayım Ben 8 - 9 Tane Metin2 Pvp Açıp Yönettim Ve İlk 3ü Hariç Hepsini Büyükwebden Açtım ( Diğer Firmalar Hep Farklı Firmalardı Çünkü Hep Sorunluydu ) 3 4 5 6 Hep Büyükweble Çalışmaya Devam Ettim Taki Son Serverime Kadar Niye Son Dedin Diyecek Olursan Firmayı Kötüleyecek Bir Yorum Değildir Bu Ancak Ben AutoPack Ve Hack Korumasını Beğenmedim Bir Çok Hatayla Karşılaştım Çünkü Evet Anında Çözüm İçin Ellerinden Geleni Yaptılar Ancak Yine Yetersiz Kaldı Serverde UYku Modu v.b Çok Rastladım Ayrıca Yeni Çalışanlarından Olumsuz Ve Ters 1 Kaç Cevap Geldikçe Hepten Bunaldım Haa Yine Bilişimi Tavsiye Ederim Kimlere ? : 7/24 Bilgisayar Başında Oturanlara Yeniden Pack Ve Hack Koruması Yazabileceklere Hadi Hayırlı İşler ...

Çalışanlar işten çıkarıldı ve dazy shield var koruma olarak ayrıca fileslerde yenilendi 2 aydır yeni filesler yeni korumalar ile hizmet veriyoruz.

Uğur Bey Siz İsenizki Eğer Cevabı Yazan Teşekkürler .

Dodomouse Gelince : Müdür Yazdığımı İyi Okursan Sevinirim Büyükweble Yazdığımız Canlı Konuşmalarda Kendileri Bile Belirttiler Betalı Yeni Filesde Sorun Olduğunu Ve Düzelteceğini Hattaha Düzelttilerde Olay 2 Ay Önce Oldu Ayrıca Burdan 5 Kere Server Açtım Diyorum Yani Nasıl Bir Firma Olduğunu Senden Veya Başka Birinden Öğrenecek Değilim Yine Tekrardan Belirtmek İSterimki 8 Kere Server Açtım Diyorum Uyku Modunu Bilmeyecek Kadar Saf Değilim Akşam Server Açık Yatıyorum Sabah Kalkıyordum Kapalı Gece Afedersin 3 Harflilermi Serverin Ayarlarını Bozuyordu Neyse Hadi İYi Günler

Uğur Bey Siz İsenizki Eğer Cevabı Yazan Teşekkürler .

Dodomouse Gelince : Müdür Yazdığımı İyi Okursan Sevinirim Büyükweble Yazdığımız Canlı Konuşmalarda Kendileri Bile Belirttiler Betalı Yeni Filesde Sorun Olduğunu Ve Düzelteceğini Hattaha Düzelttilerde Olay 2 Ay Önce Oldu Ayrıca Burdan 5 Kere Server Açtım Diyorum Yani Nasıl Bir Firma Olduğunu Senden Veya Başka Birinden Öğrenecek Değilim Yine Tekrardan Belirtmek İSterimki 8 Kere Server Açtım Diyorum Uyku Modunu Bilmeyecek Kadar Saf Değilim Akşam Server Açık Yatıyorum Sabah Kalkıyordum Kapalı Gece Afedersin 3 Harflilermi Serverin Ayarlarını Bozuyordu Neyse Hadi İYi Günler

Arkadaşım Lycanlı Fileslerde Sorun Olduğuunu Söylüyorlar Sen Kızacağın Yerde Bi Söyleseydin Onlar Gerekeni Yapardı Veya Onlardan kaynaklanan sorun oldugunu nerden biliyorsun ? Ben sana birşey ögretmem estagfurullah Hocam Ama Biraz kalp kırmadan yazarsan daha iyi anlaşırsınız .

''kalp kırmak kabeyi yıkmaktan daha büyük günahdır '' suçum varsa affola hocam başta ben kızdım senin yorumuna benim bilişimden şikayetim yok dediğim gibi ben belirttim bilişime ve filesde sorun olduğunu kendileri düzelteceklerini söyledir ve gece sabaha kadar çalışıp filesleri düzelttilerde ben sadece kişisel yorumumu belirttim yine server açıcam yine büyükweb yolu gözüktü ama dediğim gibi pack ve shield korumasını dert ediyorum ne yapsam acaba diye

''kalp kırmak kabeyi yıkmaktan daha büyük günahdır '' suçum varsa affola hocam başta ben kızdım senin yorumuna benim bilişimden şikayetim yok dediğim gibi ben belirttim bilişime ve filesde sorun olduğunu kendileri düzelteceklerini söyledir ve gece sabaha kadar çalışıp filesleri düzelttilerde ben sadece kişisel yorumumu belirttim yine server açıcam yine büyükweb yolu gözüktü ama dediğim gibi pack ve shield korumasını dert ediyorum ne yapsam acaba diye

Root Haric Pack dosyalarını 50 Tl'ye Veriyorlar hackshield korumasını neden dert ediyorsunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri