- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sorun var diyip görüş die bişey yok sen bir malı satarken en başta 4 bacagı var 2 buynuzu var 1 kuyrugu var olarak gösterip sonrada 4. bacagın digerlerinden kısa buynuzun birini kırık kuyruguda yarım verip sonra sorun varsa düzeltiriz en başta düzgün vereceksinki sattıgın malı daha sonra ne müşterini nede kendini üzücen olmuyor olmaz diyerek bu işler olmaz sonra burda şikayet edince düzeltcez demeklede bu iş olmaz en başta işini saglam yapıcaksınSana daha ne desinler sorun var ise görüş diyor buyukweb müşterisiyim diyip çözüm üretiyor amacınız ne
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
sorun var diyip görüş die bişey yok sen bir malı satarken en başta 4 bacagı var 2 buynuzu var 1 kuyrugu var olarak gösterip sonrada 4. bacagın digerlerinden kısa buynuzun birini kırık kuyruguda yarım verip sonra sorun varsa düzeltiriz en başta düzgün vereceksinki sattıgın malı daha sonra ne müşterini nede kendini üzücen olmuyor olmaz diyerek bu işler olmaz sonra burda şikayet edince düzeltcez demeklede bu iş olmaz en başta işini saglam yapıcaksın
Şikayet konun kapatıldı hatırlatırım. yüzlerce kişi server alıyor kimse oyuna giremiyorum demiyor ama oyuna girmemeyi başaran bi kişisin. Ben sana bizlerde hata yok sende ki hata beni de ilgilendirmez mi deseydim?
dazy ile görüş dedim çünkü istisna bir durum onlar senle bire bir irtibat kurup sorununu çözsünler diye ama sen anlama özürlüsü olduğun için normal bu tavırların.
- Konular
- 1,324
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 5,735
- Altın Konu
- 235
- Başarım Puanı
- 379
- MmoLira
- 27,336
- DevLira
- 27
bak ilk resim alpemix üreindeki konuşma onun videosuda var video düzenleyemedigim için atamadım ama onlarıdı bu akşam halledip atıcam merak etme adam nedemiş bak dosya eksikliginden bahsediyor packteki dosya isimlerini bilerek sildim
1. http://i.hizliresim.com/6kM9BW.jpg
2. http://i.hizliresim.com/WZo0zL.jpg
bak sorun bizde degil diyor packla alakalı bu konuşmaların hepsinnin dedigim gibi videoları var bu akşam hepsini halledicem inşallah ozaman herkez görücek
peki siz görüşmeye geçtinizmi bilişimle
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
peki siz görüşmeye geçtinizmi bilişimle
söyledim tabi kendi destek sistemlerinden + sizdeki bu firmayı savunma istedigini anlamış degilim

- Konular
- 1,324
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 5,735
- Altın Konu
- 235
- Başarım Puanı
- 379
- MmoLira
- 27,336
- DevLira
- 27
söyledim tabi kendi destek sistemlerinden + sizdeki bu firmayı savunma istedigini anlamış degilim![]()
Peki İlgilenmediklerine Dair Kanıtın Varmıdır Uğur Bey İlgilenmiyecek Biri Değil Tanıyorum Kendisini
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)