Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Büyük Web Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grocer99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Peki İlgilenmediklerine Dair Kanıtın Varmıdır Uğur Bey İlgilenmiyecek Biri Değil Tanıyorum Kendisini

Bu konunun uzamasına gerek yok sorun iglilenmemem değil kendisinin iade istemesi. Bende iade vermiyorum paypaldan para talebinde bulundu, zaten gerekli dosyaları oluştrup hem parayı geri çekip hem karalamasından dolayı savcılığa vereceğiz kendisi sadece mahkeme masraflarını avukat masraflarını karşılasa yeterli onu uğratacağımız zarar. Şuanda bilerek yazdığı şeyleri ekran görüntüsü olarak alıyorum dosya haline getiriyoruz o yüzden bu kişiyi muhattap almanıza gerek yok.

Kısaca BüyükWebi Anlatayım Ben 8 - 9 Tane Metin2 Pvp Açıp Yönettim Ve İlk 3ü Hariç Hepsini Büyükwebden Açtım ( Diğer Firmalar Hep Farklı Firmalardı Çünkü Hep Sorunluydu ) 3 4 5 6 Hep Büyükweble Çalışmaya Devam Ettim Taki Son Serverime Kadar Niye Son Dedin Diyecek Olursan Firmayı Kötüleyecek Bir Yorum Değildir Bu Ancak Ben AutoPack Ve Hack Korumasını Beğenmedim Bir Çok Hatayla Karşılaştım Çünkü Evet Anında Çözüm İçin Ellerinden Geleni Yaptılar Ancak Yine Yetersiz Kaldı Serverde UYku Modu v.b Çok Rastladım Ayrıca Yeni Çalışanlarından Olumsuz Ve Ters 1 Kaç Cevap Geldikçe Hepten Bunaldım Haa Yine Bilişimi Tavsiye Ederim Kimlere ? : 7/24 Bilgisayar Başında Oturanlara Yeniden Pack Ve Hack Koruması Yazabileceklere Hadi Hayırlı İşler ...

Bu konunun uzamasına gerek yok sorun iglilenmemem değil kendisinin iade istemesi. Bende iade vermiyorum paypaldan para talebinde bulundu, zaten gerekli dosyaları oluştrup hem parayı geri çekip hem karalamasından dolayı savcılığa vereceğiz kendisi sadece mahkeme masraflarını avukat masraflarını karşılasa yeterli onu uğratacağımız zarar. Şuanda bilerek yazdığı şeyleri ekran görüntüsü olarak alıyorum dosya haline getiriyoruz o yüzden bu kişiyi muhattap almanıza gerek yok.

Ben Sizi Biliyorum Uğur Bey Zaten Sanal Sunucularda Geri İade Yoktur Sitenizdede Açık Açık Belirtmişssiniz Hayırlı Satışlar Dilerim Herşey Gönlünüzce Olsun

Kısaca BüyükWebi Anlatayım Ben 8 - 9 Tane Metin2 Pvp Açıp Yönettim Ve İlk 3ü Hariç Hepsini Büyükwebden Açtım ( Diğer Firmalar Hep Farklı Firmalardı Çünkü Hep Sorunluydu ) 3 4 5 6 Hep Büyükweble Çalışmaya Devam Ettim Taki Son Serverime Kadar Niye Son Dedin Diyecek Olursan Firmayı Kötüleyecek Bir Yorum Değildir Bu Ancak Ben AutoPack Ve Hack Korumasını Beğenmedim Bir Çok Hatayla Karşılaştım Çünkü Evet Anında Çözüm İçin Ellerinden Geleni Yaptılar Ancak Yine Yetersiz Kaldı Serverde UYku Modu v.b Çok Rastladım Ayrıca Yeni Çalışanlarından Olumsuz Ve Ters 1 Kaç Cevap Geldikçe Hepten Bunaldım Haa Yine Bilişimi Tavsiye Ederim Kimlere ? : 7/24 Bilgisayar Başında Oturanlara Yeniden Pack Ve Hack Koruması Yazabileceklere Hadi Hayırlı İşler ...

Aahahahaha Gelde Gülme Sen Uyku Sorununu Ne zaman büyükweb'te Gördün Yanlış işlem yapıyorsunuz putty açılmıyor bunamı uyku modu diyorsunuz hack korumasını dazy yapıyor biliyorsan Çalışanların hepsi ilgili

Reklamlarında Göstermişler Reklamsız Otopack 20 Tldir Diye Eğer Sen bunu sorun ediyorsan ne diyebilirimki bu arada senin begenmedigin hack korumasını herkes begeniyor senin bu farklı ters görüşün

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri