- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merabalar arkadaşlar metin2 sunucu almayı düşünüyorum ve yaptığım araştırmalara göre buyukweb den alıcam. Fakat kafama takılan soru şu forumda çoğunluk tarafından önerilmekte ve bununla birlikte şikayetvar.com da ise olumsuz duruyor. Sizin yorumlarınız nelerdir? Önermiyorsanız nedenini de paylaşır mısınız? (Link paylaşmam ne kadar doğru bunun hakkında bir bilgim yok hatalıysam kusura bakmayın.)
Son düzenleme:
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
Merabalar arkadaşlar metin2 sunucu almayı düşünüyorum ve yaptığım araştırmalara göre buyukweb den alıcam. Fakat kafama takılan soru şu forumda çoğunluk tarafından önerilmekte ve bununla birlikte şikayetvar.com da ise olumsuz duruyor. Sizin yorumlarınız nelerdir? Önermiyorsanız nedenini de paylaşır mısınız? (Link paylaşmam ne kadar doğru bunun hakkında bir bilgim yok hatalıysam kusura bakmayın.)
sikayetvar.com da kanıtlı bir şikayet görebilirseniz eğer tekrar düşünün, turkmmo da da açılıp çözülmüş şikayetler var onlara da bakabilirsiniz ve o zaman anlayabilirsiniz durumu.
Ben sikayetvar sitesini ciddiye almadığım için hiç bir şekilde yanıt vermiyorum orada ki şikayetlere.
- Konular
- 86
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 108
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- 619
- DevLira
- 3
Zamanında kullanmıştım herhangi bir sorun yaşamadım. Hizmetlerinden memnun kaldığım bir firma.
- Konular
- 1,324
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 5,735
- Altın Konu
- 235
- Başarım Puanı
- 379
- MmoLira
- 27,336
- DevLira
- 27
ürün alırken 1 degil en az 1000 defa düşünülmesi gereken bir firma ilk başta sözverilenler para yattıktan sonra tutulmuyor
Firmanın ismini karalamak için yaptıgın sözlere bak ben uğur beyi bilirim gayet dürüsttür
- Konular
- 1,324
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 5,735
- Altın Konu
- 235
- Başarım Puanı
- 379
- MmoLira
- 27,336
- DevLira
- 27
Hımm çok dürüst en başta verdikleri sözleri tutmayan bir firma + dayzishaled ile olan sorunları gelmiş dayzishaledle görüş dior malı satan kendisi düzeltmesi gerekende kendisi ama okadar düzgünlerki müşterisine git onlarla görüş dior okadar düzgünler![]()
Sana daha ne desinler sorun var ise görüş diyor buyukweb müşterisiyim diyip çözüm üretiyor amacınız ne
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)