M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Skiller

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shichibukai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 375

Shichibukai

Level 5
TM Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 1 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
44
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar

Şimdi benim pidge de 130 level iyilestirme samanim var bu cari ejderhagucu yapmak istiyorum ama skiller sifirlandiginda yeniden p yapmak icin klavuz falan okumak gerekli onun icin de exp lazim son level oldugundan exp 0.00 arkadas p yapan bir kagit var ama kristalle aliniyor dedi bende nesne markete girdim ama nesne markette yok zaten siteden nesne markete gecis de yok onuda anlamis degilim neyse bu p yapan kagidi nasil bulabilirim yardim lutfen ....

Merhaba arkadaşlar

Şimdi benim pidge de 130 level iyilestirme samanim var bu cari ejderhagucu yapmak istiyorum ama skiller sifirlandiginda yeniden p yapmak icin klavuz falan okumak gerekli onun icin de exp lazim son level oldugundan exp 0.00 arkadas p yapan bir kagit var ama kristalle aliniyor dedi bende nesne markete girdim ama nesne markette yok zaten siteden nesne markete gecis de yok onuda anlamis degilim neyse bu p yapan kagidi nasil bulabilirim yardim lutfen ....

Merhaba,

Nesne markette bulunan Sınıf Değişikliği Kağını alıp farklı bir karakterinizde kullandığınızda o kağıdın içerisinden Beceri Ustası Kağıdı çıkmaktadır o kağıdıda asıl hesabınıza alıp kullanarak skillerinizi P açabilirsiniz

Merhaba,

Nesne markette bulunan Sınıf Değişikliği Kağını alıp farklı bir karakterinizde kullandığınızda o kağıdın içerisinden Beceri Ustası Kağıdı çıkmaktadır o kağıdıda asıl hesabınıza alıp kullanarak skillerinizi P açabilirsiniz

Teşekkür ederim .
Ayriyeten bir sorum daha var nesne marketten isim izi almayı düşünüyordum ve bir arkadaşa sordum o da isim izi bazılarının elinde patladı bozuktu düzeltidimi bilmiyorum dedi bende destek talebi oluşturayım dedim isim izi sorunsuz çalışıyormu ? çalışmıyorsa neden hala nesne markette yer alıyor ?

Teşekkür ederim .
Ayriyeten bir sorum daha var nesne marketten isim izi almayı düşünüyordum ve bir arkadaşa sordum o da isim izi bazılarının elinde patladı bozuktu düzeltidimi bilmiyorum dedi bende destek talebi oluşturayım dedim isim izi sorunsuz çalışıyormu ? çalışmıyorsa neden hala nesne markette yer alıyor ?

Şu anda isim izinde herhangi bir problem bulunmuyor ayrı yetten isim izi artık ticaret edilebilir bir nesne oyun içerisinden de nakit karşılığı alabilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri