- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
Şimdi benim pidge de 130 level iyilestirme samanim var bu cari ejderhagucu yapmak istiyorum ama skiller sifirlandiginda yeniden p yapmak icin klavuz falan okumak gerekli onun icin de exp lazim son level oldugundan exp 0.00 arkadas p yapan bir kagit var ama kristalle aliniyor dedi bende nesne markete girdim ama nesne markette yok zaten siteden nesne markete gecis de yok onuda anlamis degilim neyse bu p yapan kagidi nasil bulabilirim yardim lutfen ....
Şimdi benim pidge de 130 level iyilestirme samanim var bu cari ejderhagucu yapmak istiyorum ama skiller sifirlandiginda yeniden p yapmak icin klavuz falan okumak gerekli onun icin de exp lazim son level oldugundan exp 0.00 arkadas p yapan bir kagit var ama kristalle aliniyor dedi bende nesne markete girdim ama nesne markette yok zaten siteden nesne markete gecis de yok onuda anlamis degilim neyse bu p yapan kagidi nasil bulabilirim yardim lutfen ....
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar
Merhaba,
Nesne markette bulunan Sınıf Değişikliği Kağıdını alıp farklı bir karakterinizde kullandığınızda o kağıdın içerisinden Beceri Ustası Kağıdı çıkmaktadır o kağıdıda asıl hesabınıza alıp kullanarak skillerinizi P açabilirsiniz
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba,
Nesne markette bulunan Sınıf Değişikliği Kağıdını alıp farklı bir karakterinizde kullandığınızda o kağıdın içerisinden Beceri Ustası Kağıdı çıkmaktadır o kağıdıda asıl hesabınıza alıp kullanarak skillerinizi P açabilirsiniz
Teşekkür ederim .
Ayriyeten bir sorum daha var nesne marketten isim izi almayı düşünüyordum ve bir arkadaşa sordum o da isim izi bazılarının elinde patladı bozuktu düzeltidimi bilmiyorum dedi bende destek talebi oluşturayım dedim isim izi sorunsuz çalışıyormu ? çalışmıyorsa neden hala nesne markette yer alıyor ?
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Teşekkür ederim .
Ayriyeten bir sorum daha var nesne marketten isim izi almayı düşünüyordum ve bir arkadaşa sordum o da isim izi bazılarının elinde patladı bozuktu düzeltidimi bilmiyorum dedi bende destek talebi oluşturayım dedim isim izi sorunsuz çalışıyormu ? çalışmıyorsa neden hala nesne markette yer alıyor ?
Şu anda isim izinde herhangi bir problem bulunmuyor ayrı yetten isim izi artık ticaret edilebilir bir nesne oyun içerisinden de nakit karşılığı alabilirsiniz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)