BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Turkmmo Yönetim Yemeği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gameoveras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Beğendiniz mi?

• Evet

• Evet

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Doksanlı yılların başlarında aynı okula giden ve evleri birbirine çok yakın iki arkadaş yaşarmış. bu arkadaşların ismi Çağdaş ve Saint miş. bu arkadaşlar çok iyi anlaşırlarmış.sadece ikisi oynar ve ikisi eğlenir başka arkadaş çağırmazlarmış.bir gün evlerine bir şey gelmiş adına bilgisayar denen bir alet.bu aletle bir sürü şey yapılabilirmiş.Bu iyi Arkadaş Bilgisayarın neler yapacağını keşfetmek için araştırma yapmışlar.İlk önce program ve oyun yazmayı öğrenmişler.Sonra İnternet denen bir kavram ortaya çıkmış.O iki Arkadaş onuda araştırıp ne olup olmadığını araştırmış ve forum denen bir şey oldunu farketmişler. tabi aradan 18 sene geçmiş bunlar olana kadar. iki arkadaş karar alıp turkmmo adlı forum açmışlar. tabi Çağdaş admin diyeri üye olarak başlamış.Sonra mt2 açmaya karar vermişler.ely mt2 yi faaliyete sokmuşlar.Forum İşlerini İlerletince Bir bilişim açmışlar.Adıda Heg Bilişimmiş.Sonrasında Saint i demiş ki böyle olmaz başka forumlarda yer verelim tek biz lider başka mmo forumu yok. sonra turkmmo üyeleri kendi aralarında mybb forum denen yerler açılmaya başlamış mybb olduğu için tutulmamış.Sonra bu iş forum açmakla değil bedava forum açtırmakla olmalı demiş bir Çağdaş sonra.turkmmo'nun bazı üyeleri multi forums denen scriptiyle herkese bedava forum sunmuş bu bir yere kadar idare etmiş.ama onunda sonu gelmiş.sonra Tekrar Saint demişki ozmn blog açsınlar. Gene Turkmmo'nun bazı üyeleri ve yönetimdeki üyeleri blog denemiş.bloglar forum gibi olmadığından birdaha iyi tutmuş.Çağdaş demiş forumların tutulmasının nedeni mybb oluşudur saint ona hızlı bir cevap vermiş: "Hayır Mybblede Hile Forumları tutulabiliyor bence bunlar forum nasıl kurulur bilmiyorlar önüne gelen forum açmaya başladı"..
Çağdaş:"Olabilir.Ancak farkettiysen blog tutuyor neden ?"
Saint:"Bloglar kendilerine özgün bir şey olabilir bizde foruma blog bölümü ekleyelim bakalım tutuyor mu?"
Çağdaş:"Ekleyelim bakalım."

Bir Kaç Hafta Sonra

Çağdaş:"tutuyor gerçekten herkez blog yazıyor forumda sence başka ne eksik"
Saint:"Portal elbette onuda ekleyelim."
Çağdaş:"Tamam"

Bir Kaç Ay Sonra

Çağdaş:"Metin2 serverimizde tuttu yönetimle uygun olduk ancak sorunumuz var yıl 2010 hack karışmaya başladı buna önlem almak şart"
Saint:"Ayarlarım Ben, Yönetim Kadromuz büyüdü bir yemek mi versek kadro olarak"
Çağdaş:"Bir kaç yıl sonra düşünebilir."

Bir Kaç Yıl Sonra

Sene:2015

Çağdaş:"Şimdi verelim yemeği istanbul'la ayarlayalım herkeze özel servis son durumu felan konuşuruz."
Saint:"Hemen Herkese Yoluyorum."
Çağdaş:"Yemek 20:00 da olsun tarih 16.08.2015 istanbul üsküdarın oraya bir büyük masa atarız ne varsa koyarız denize karşı süper bir yemek.
Saint:"Davetiyeler Hazır Yoluyorum."

Bir Kaç Gün Sonra

Gün: 16.08.2015

Çağdaş:"Çok heyecanlı bakalım kimler gelecek."
Saint:"Bende Heyecanlıyım valla."

İlk Gelen Kişi Erdemaa

Çağdaş:"Hoşgeldin erdemaa Yemeğe katıldın için teşekkür ederiz."
Saint:"Hoşgeldin"
Erdemaa:"Hoşbulduk bir admin olarak vazifemiz"
Çağdaş:" :D"
Saint:"Üçümüz bekleyelim diğerlerini çok süpriz hazırladık bu yemek için"
Erdemaa:"oooo Yemek Sofrası harika acaba daha neler var ?"
Çağdaş:" Herkez gelsin görürsün."
Saint:"Uçak indiyse şimdi tüm deneme modlar gelecek"

İkinci Gelen Kişiler Tüm Deneme Modlar Moderatörler Süper modlar ve Yöneticiler

Çağdaş:"Hoşgeldiniz Deneme Modaratör Moderatör Süper Moderatör ve Yönetici Halkı ben admin nickli admininiz"
Hepsi Bir Anda Hoşbulduk dediler.
Saint:"Sizide yerlerinize alalım."
Saint:"Şimdide modlar uçağı geliyor co adminler uçağı çok şahane yaptık co adminlere muhteşem macera"
Oscar61:"Ne Yaptınız Öyle"
Çağdaş:"İzlede Gör"

Üçüncü Olarak Co admin Tayfası

Çağdaş:" Herkes yukarı baksın."
Yasak25: oohh o yukardakiasdasdasddj değil mi yanında dn angel
LanetAdam:"Yoksa Paraşütle mi atlıcaklar ?"
Saint:"Evet.Süper bir şey"

Saint:"Herkes geldi sonunda :)"
Çağdaş:"Evet Herkez toplandına göre eğlence başlasın.""
Saint:"hoohoo."
qeceKondu:"havai fişeklere bakın süper"
DN Angel: " kop kop kop"
Saint:"Gecenin süprizleri bitmedi ve karşınızda murat boz"
Çağdaş:"Beyler İçkiler benden"
CrazYALkaN:"Yapma Adminim Her Şey senden zaten içkiler benden beyler sakın admine ödetmeyin :D"
Çağdaş:"Hadi Bakalım bu seferlik senden olsun.:D"
HOHOHOHO Yaşasın TURKMMO diye çılık atıp eğlenmişler birdaha da o geceyi hiç unutmamışlar...

Benim hikayem bu kadar seneye tekrar yaparım böyle bir şey inşallah sevmişsinizdir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri