- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,899
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar Yaşadığım Olaylar Sebebiyle Yeri Geldi Aldatıldım Yeri Geldi Bu İşin Ehli Denilen Adamlar Tarafından Dolandırıldım.Bende Artık Buna Son Vermek İçin Lua Dilini Öğrenmeye Başladım Ve Ufaktan Quest Hazırlamaya Başladım.Bu İlk Questim Top Etkinlik Questi Forumda Daha Önce Çok Detaylısını Gördüm 10 tane İtemden Birini Felan Veriyordu Tek İtem İsteyen Arkadaşlarımızda Olacaktır Vs. Ve Ayrıca Konu Eskidi Bu Yüzden O Konulara Ulaşamayan Arkadaşlar İçin Kendim Yazdım Ve Faydalanmak İsteyen Olur Diye Burada Paylaşıyorum.Henüz Deneme Fırsatım Olmadı Eğer Sorun Çıkarırsa Söyleyin Hatalı Yeri Düzeltirim.Bu İşin Başındayım Gün Geçtikte İlerdiğimi Düşünüyorum Seviyemi İlerlettikçe Çok Daha İyi Questler Yayınlayacağım Şimdilik Elimden Bu Kadarı Geliyor.Ayrıca Öğrenmemde Yararlı Olan @yarka0000 konusu ve kendısıne emeğinden dolayı teşekkür ederim.
neyse arkadaşlar lafı uzatmayayım questım 20087 npcsinde çalışır 100 top karşılığında 1 adet ayışığı define sandığı verir.ister değiştirin ister ay ışığından çıkanları değiştirin. keyfinize Göre Takılınız İyi Forumlar Herkese
neyse arkadaşlar lafı uzatmayayım questım 20087 npcsinde çalışır 100 top karşılığında 1 adet ayışığı define sandığı verir.ister değiştirin ister ay ışığından çıkanları değiştirin. keyfinize Göre Takılınız İyi Forumlar Herkese
Kod:
----------------------------------------------------------------------------
--------------------------karaca425(Top Etkinlik)-------------------------
-----------------------------------------------------------------------
quest topetkinlik begin
state start begin
when 20087.chat."Top Etkinliği"
say_title("Sen " pc.get_name()."")
say("Gereken 100 Topu Topladınmı?")
say("Eğer topladıysan Sana Gizemli Hediyeler")
say("İçeren Sandıktan Verecebilirim.")
say("Toplar Nerede?")
local s = select ("İşte Burada","Henüz Yok")
if s == 1
if pc.count_item(50096) >99
say_title("Evet" pc.get_name()."")
say(Sana Sandığını Veriyorum.)
pc.give_item2("50011",1)
end
pc.remove_item("50096",100)
else
say_title("Merhaba" pc.get_name()."")
say(Üzgünüm Yeterli Sayıda Topun Yok.)
end
end
end
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 6,740
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 2,176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 509
- MmoLira
- 2,783
- DevLira
- 0
24 saat içinde kanıt ekleyin çalıştığına dair.Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar Yaşadığım Olaylar Sebebiyle Yeri Geldi Aldatıldım Yeri Geldi Bu İşin Ehli Denilen Adamlar Tarafından Dolandırıldım.Bende Artık Buna Son Vermek İçin Lua Dilini Öğrenmeye Başladım Ve Ufaktan Quest Hazırlamaya Başladım.Bu İlk Questim Top Etkinlik Questi Forumda Daha Önce Çok Detaylısını Gördüm 10 tane İtemden Birini Felan Veriyordu Tek İtem İsteyen Arkadaşlarımızda Olacaktır Vs. Ve Ayrıca Konu Eskidi Bu Yüzden O Konulara Ulaşamayan Arkadaşlar İçin Kendim Yazdım Ve Faydalanmak İsteyen Olur Diye Burada Paylaşıyorum.Henüz Deneme Fırsatım Olmadı Eğer Sorun Çıkarırsa Söyleyin Hatalı Yeri Düzeltirim.Bu İşin Başındayım Gün Geçtikte İlerdiğimi Düşünüyorum Seviyemi İlerlettikçe Çok Daha İyi Questler Yayınlayacağım Şimdilik Elimden Bu Kadarı Geliyor.Ayrıca Öğrenmemde Yararlı Olan @yarka0000 konusu ve kendısıne emeğinden dolayı teşekkür ederim.
Kod:---------------------------------------------------------------------------- --------------------------karaca425(Top Etkinlik)------------------------- ----------------------------------------------------------------------- quest topetkinlik begin state start begin when 20087.chat."Top Etkinliği" say_title("Sen " pc.get_name()."") say("Gereken 100 Topu Topladınmı?") say("Eğer topladıysan Sana Gizemli Hediyeler") say("İçeren Sandıktan Verecebilirim.") say("Toplar Nerede?") local s = select ("İşte Burada","Henüz Yok") if s == 1 if pc.count_item(50096) >99 say_title("Evet" pc.get_name()."") say(Sana Sandığını Veriyorum.) pc.give_item2("50011",1) end pc.remove_item("50096",100) else say_title("Merhaba" pc.get_name()."") say(Üzgünüm Yeterli Sayıda Topun Yok.) end end end
Link:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 173
- Reaksiyon Skoru
- 287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
teşekkkürler
- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,899
- DevLira
- 3
rica ederimteşekkkürler

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)