- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Başarılarınızın devamını dilerim
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 94
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Şuan bizzat denedim:
![]()
Gördüğün gibi herhangi bir bug yok. Başka bir şey var o videoda.
Sizin questiniz güncellediyseniz artık bug yoktur fakat bug çok ciddi bi tekrar gözden geçirin derim.
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sistemde sıkıntı yok fakat efsun olayı problemli . İtemdeki efsunları sistem tanımıyor. Eksik veya yanlış tanıyor. Bazen item tamamen efsunsuz gibi görmekte. Aynı sorun offline market vs sisteminde de tekrarlanıyor. Çünkü zaten aynı altyapıyı kullanmaktalar. Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursan sevinirim ..4-) Daha sonra Offline Alışveriş Sistemini kullanmaya başlayabilirsiniz.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hocam sorunun sebebini buldum, serveri açıp kapattığımda düzeliyor . Yani Mysql den gecikmeli mi çekiyor anlamadım. Attığım efsun , yani yeni attığımda koyduğum zaman itemi efsunları görmüyor. Ya da belli bir süre geçmesi gerekiyor efsun attıktan sonra bi 3-5 dakika içerisinde efsunlar yerine geliyor ..
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şuan bizzat denedim:
![]()
Gördüğün gibi herhangi bir bug yok. Başka bir şey var o videoda.
Ben de böyle bir şey olamaz diye bizzat denedim fakat oluyor
Aynı item tekrardan nesne markete düşüyor . Kabul et gönder dedikten sonra itemi verip kabul ediyorsunuz. Karşı taraf item gösteriyor ve ticareti kabul ediyor o ara. Hem itemi alıyor hem de ws den sonra kazanana aynı item tekrardan gidiyor. Buna bir çözüm bulunmalı çok önemli bir bug çünkü ..- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...