- Konular
- 3
- Online süresi
- 27m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle merhaba aşağıdaki firmalardan şikayetçiyim.Öncelikle 13 temmuz 2015 tarihinde Canbilişimden Sunucu aldım 4 gb + domaine 136 lira ödedim.(ek-1).Ardından Server açıldı ama hatalarıyla 66 level zırhlar gözükmüyor.Ek(2)indirilen oyun dosyaları virüs uyarısı yapıyor. Npcde mor pot 200 li gözküyor aldığında 1'li oluyor Gm çarları catacoma girince daha çar açılmıyor.Her yerde Başka pvp reklamları var.Kostüm ve petler sorunlu giyince gözükmüyor.Gibi sorunlarla karşılaştım.Sorunları yazınca bana yeni pack önerdiler.Şevkibacak'ın paralı packlarinden 200 tl istediler.Ek(3)Kendi gönderdikleri hatalı pack için extra para istiyorlar.Kanıtlar aşağıdadır.Daha sonra sert çıkınca bizden kaynaklı hatalar çözülecektir uyarısı aldım.bana sadece zırhları düzgünleştirilmiş ama diğer sorunların kendi sorumluklukları adı altında olmadğını ve bizim çözebileciğimi söylediler.ve yeni packin diğer packten farkı yoktu.(ek6)Packi atar atmaz.Putty şifrem değişmiş uyarısı aldım.Yine yetkili ile görüştüm ve putty şifremi istedim.(ek7)Onlar şifre değiştirmenin kendi sorumluluğunda olamdıkları söyledi.yine yazışmlalardan sonra Şifremi alabildim.Şifremi değiştikten sonra server unexpectedly closed network connection hatası aldım.(ek8)Ve sunucu ile bağlantımı kaybettim ben hiç bir değişiklik kesinlikle yapmadım.Ama sunucu ile bağlantımı kaybettim.ve format atılması gerektiğini söylediler.Bende kabul ettim.Format için ise 20 tl daha istediler.(ek9)bende bana sunucu alırken bana taahüt ettiklerinin screen shotunu almıştım(ek10).Orada sınırsız sunucu format hakkı yazıyordu.yine yan çizdiler.Ayrıca yine taahütlerinde market kurulumu ve ücretsiz 7/24 teknik destek vereceğini söylediler.Ama market için 60 tl extra bazı oyun içi destekler için ise para istediler.Bende Artık bu kadar paragözlülüğe dayanamayıp Başka bir VPS şirket aradım.Ve Türkmmo aracılığla assabilişimi buldum.ve 50 tl yatırarak metin2allstar.com adlı siteminde can bilişimden domainin assa bilişime yönlendirilmesini istedim.kısa bir işi yaklaık 10 günde yaptılar.ek(11)
Gelelim Assa bilişime assaya parayı yatırana kadar gayet iyiydiler parayı yatırdıktan sonra ne telefonu baktılar.Domain yönlendirme assaya yapıldı ama 2 haftadır ne telefonlarıma bakan var nede ilgilenen serverim bu iki şirkete toplam 191 tl yatırmama rağmen hala açılmadıi.EK(12)
Can bilişim faturam
Oyun içi hatalardan bazıları zırhlar beyaz gözüküyor ayrıca oyunda başka pvpleerin reklamı yapılıyor arrow mt2 ayrıca packin virüslü olmasını doğal bir sonuç olarak görülüyor.Ama ben PVP açacaksam user Virüse gelmez bunu şirket anlamıyor.
Sorunlu Packlerin hatası dolayısıyla telefondan 200 tl ticketden editleme paketi olarak ta 118 tl istediler.
Putty şifrem değişti Normalde sunucu şirketin şifremi geri verme yükümlülüğü verme altında olduğu halde önce yan çizip sonra sorumluluklarını hatırlatınca verdiler.
Ardından şfirem değişince server unexpectedly closed network connection hatası aldım Ben server ile ilgili hiç bir oynamama rağmen sunucu ile bağlantıyı kaybedip domain unaktif duruma geldi.
Suncu için format gerekliydi formata extra 20 tl istediler.Aslında Anlaşmamızda sunucu format hakkı ücretsizdi.Ayrıca market paneli ve 7 24 teknik destekte ücretsizdi.
Ardından buna dayanamayıp domain yönlendirme istedim talebimden tam 10 gün sonra domain yönlendirmem gerçekleşti.Assa bilişime 55 tl yatırdım.Ve serverimin açılmasını bekledim.Assa bilişime yaklaşık günde 4-5 sefer aramama rağmen bir türlü geri dönüş yapmıyorlar.
Aşağıda assa bilişim ve cevapsız çağrılarım
http://www.resimekle.com/images/2015/08/13/1186876310207645031273577836137516n.jpg
Arkadaşlar böyle toplam 191 lira yatırmama rağmen metin2allstar adlı pvpmi hala açamdım.Bu iki şirketten acilen açıklama bekleyip her iki sunucu şirketten de zararımın tazmini bekliyorum.
Gelelim Assa bilişime assaya parayı yatırana kadar gayet iyiydiler parayı yatırdıktan sonra ne telefonu baktılar.Domain yönlendirme assaya yapıldı ama 2 haftadır ne telefonlarıma bakan var nede ilgilenen serverim bu iki şirkete toplam 191 tl yatırmama rağmen hala açılmadıi.EK(12)
Can bilişim faturam
Oyun içi hatalardan bazıları zırhlar beyaz gözüküyor ayrıca oyunda başka pvpleerin reklamı yapılıyor arrow mt2 ayrıca packin virüslü olmasını doğal bir sonuç olarak görülüyor.Ama ben PVP açacaksam user Virüse gelmez bunu şirket anlamıyor.
Sorunlu Packlerin hatası dolayısıyla telefondan 200 tl ticketden editleme paketi olarak ta 118 tl istediler.
Putty şifrem değişti Normalde sunucu şirketin şifremi geri verme yükümlülüğü verme altında olduğu halde önce yan çizip sonra sorumluluklarını hatırlatınca verdiler.
Ardından şfirem değişince server unexpectedly closed network connection hatası aldım Ben server ile ilgili hiç bir oynamama rağmen sunucu ile bağlantıyı kaybedip domain unaktif duruma geldi.
Suncu için format gerekliydi formata extra 20 tl istediler.Aslında Anlaşmamızda sunucu format hakkı ücretsizdi.Ayrıca market paneli ve 7 24 teknik destekte ücretsizdi.
Ardından buna dayanamayıp domain yönlendirme istedim talebimden tam 10 gün sonra domain yönlendirmem gerçekleşti.Assa bilişime 55 tl yatırdım.Ve serverimin açılmasını bekledim.Assa bilişime yaklaşık günde 4-5 sefer aramama rağmen bir türlü geri dönüş yapmıyorlar.
Aşağıda assa bilişim ve cevapsız çağrılarım
http://www.resimekle.com/images/2015/08/13/1186876310207645031273577836137516n.jpg
Arkadaşlar böyle toplam 191 lira yatırmama rağmen metin2allstar adlı pvpmi hala açamdım.Bu iki şirketten acilen açıklama bekleyip her iki sunucu şirketten de zararımın tazmini bekliyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,569
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,452
- DevLira
- 0
Assabilişim için konu onaylandı.
Canbilişim adına yapabilecek bir işlem yok çünkü süreniz bittikden sonra firma adına şikayet konusu açmışsınız.
Canbilişim adına yapabilecek bir işlem yok çünkü süreniz bittikden sonra firma adına şikayet konusu açmışsınız.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar ben konu açtıkça Turkmo Yöneticileri Siliyolar sakın siz siz olun Netmarlisten sw almayın eski adı ulusalsunucu şimdiki adı netmarlis olan bu sahtekar bilişimciler Turkmoya rüşvet yediriyolar ben ne kadar şikayet attıysam adamlara adamlar beni banladı mesajları sildi adamlar turkmoyla birleşip milleti açık açık dolandırıyorlar yazıklar olsun turkmo seninde para için yapmıyacagın şey yok bu konuda gerekli yerlerde başvuruda bulunacam gerek netmarlis eski adıyla ulusal sunucu gerekse turkmo hakkında ha bu arada ulusual sunucu zamanında aş şikayetler almadı girin google bakın bir adamlar baktı olacagı yok adını degiştirip tekrar piyasaya girdi tekrar söylüyorum yazıklar olsun sana turkmo
- Konular
- 6,986
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,833
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 6,570
- DevLira
- 0
xxxfikretxxx üyeliğine giripte şikayetin aktif olmuşmu olmamışmı diye bakmıyorsun yan üyelik açıp TURKMMO hakkında nasıl cümleler kuruyorsun ? rüşvet diyorsun idda makamı iddasını kanıtlamakla mükellefir. Eğerki bunu kanıtlamıyorsan bu hakaretler senin içinde olan karakter özelliklerindir !Arkadaşlar ben konu açtıkça Turkmo Yöneticileri Siliyolar sakın siz siz olun Netmarlisten sw almayın eski adı ulusalsunucu şimdiki adı netmarlis olan bu sahtekar bilişimciler Turkmoya rüşvet yediriyolar ben ne kadar şikayet attıysam adamlara adamlar beni banladı mesajları sildi adamlar turkmoyla birleşip milleti açık açık dolandırıyorlar yazıklar olsun turkmo seninde para için yapmıyacagın şey yok bu konuda gerekli yerlerde başvuruda bulunacam gerek netmarlis eski adıyla ulusal sunucu gerekse turkmo hakkında ha bu arada ulusual sunucu zamanında aş şikayetler almadı girin google bakın bir adamlar baktı olacagı yok adını degiştirip tekrar piyasaya girdi tekrar söylüyorum yazıklar olsun sana turkmo
Şikayetin aktif olmuş ama üyeliğine girip bakmıyorsun. Ayrıca kimse konularını silmiyor onay sistemi diye birşey var bir konu açarken o güzel kafanı kullanıp kuralları felan okursun ama malesef okumamışsın. Atıp tutarken biraz saçmalamadan yap bu işi kimse konunu silmedi şuan aktif durumda firmadan yanıt bekleniyor ama sen abuk subuk şeyler yapıyorsun!
Şahsıma istediğin kadar asılsız hakaretler et fakat turkmmo hakkında, adminler hakkında, forum yönetimi hakkında böyle birşeyle karşılaşırsam bunun peşini bırakmam ödettiririm.
Ne kadar sorumsuz insansınki şikayetlerinle ilgilenilmesi istediğin bir platformu taşlıyorsun ve hakaret ediyorsun ? amacın ne senin ? bu güne kadar hiç bir üyeye böyle sert şekilde mesaj yazmadım ama artık sen üye değilsin.
Burası yol geçen hanı değil. Git başka yerde oyna!
yöneticilere nottur: üstteki mesaj için şikayet gelirse silmiyorsunuz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)