C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kablo Bilişim Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bynorth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bynorth

Level 3
TM Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
94
MmoLira
47
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar Bir ara overbilişimin azizliğine uğradığım gibi bu seferde kablo bilişim denen bilişimin azizliğine uğradım. Bugün sizlerden yardım isteyeceğim öncelikle size olayı anlatacam.

Öncelikle arkadaşlar Ben 6 Mayıs günü kablo bilişim ile bir konuşma yaptım. Dedimki kardeşim ben daha önce başka bilişimleri denedim 30 dk teslimat dediler 3-4 gün sürdü vermediler diye. Bu bilişimde bana şükür 30 dk da teslimat yapıyoruz dediler . Bende 7 Mayıs günü parayı iş bankasından havale olarak 25 tl gönderdim .. Adama kardeş yatırdım dedim 1 sn bekleyin dedi .. bekledik sonra adam cevap yazmadı bende skype üzerinden aradım bana bugün içerisinde teslim etsem olur mu müsait değilimde pek falan dedi bende kabul ettim Ben uyuduktan sonra üzerinden 6 saat tten fazla bir süre geçmişti saat 2:45 gibi bilgileri göndermiş skype üzerinden. Sabah serveri actım kendimi gm yaptım reboot attım start verdim oyun acılmadı adama açılmıyor kardeş dedim . Bir yerde yanlışlık yaptınmı dedi yok dedim. Sonra bir
daha reboot at dedi attım bu sefer putty e ip şifre giriyorum sunucuyumu kapattı artık ne olduysa girmedi bir daha. Sunucu çöktü baştan kuracam dedi yine sabah 12 den akşam gece 2 lere kadar ancak kurdu yani 2 gün bekledik serveri.
sözde 30 dk ydı... Daha sonra server kuruldu. oyun açıldı fakat server files berbat ... Sürgüne falan gidemiyorsunuz metinlerden falan abuk subuk şeyler düşüyüor . Zindan 2. kat yok herkes bugta kalıyor oyun acayyip kasıyor ve reboot atıp start vediğinizde oyun en az 30 dk da acılıyordu. Bende Kablo bilişime dedim kardeş server çok ağır açılmıyor falan adam cevap vermedi bana. Sonra Dedim kardeş bu server files çekilmiyor gerçekten ben gm yim oyuna bile girmiyorum çok ktötü durumdayım benim server filese birşeyler yapsan dedim. Adam bana filesi değişeyimmi dedi bende salatanat yapalım dedim. 10dk da yaparmısın falan dedim çüş ne 10 dk sı dedi . Bende tamam ne zamana yaparsın dedim cevap vermedi bana. Sonra sitede online desteğe girip adımı soyadımı yazdım baktım adam cevap vermedi benim ismiimi görünce. Bende farklı bir isimden giriş yaptım . Baktım adam gerçekten pc nin başında değil mi yoksa banamı cevap vermiyor diye . Sa yazdım a.s dedi sonra teslimat süreniz ne kadar falan dedim bana 30 dk dedi referanslarını falan verdi bende kolay gelsin dedim cıktım sonra yine kendi adımda giriş yaptım adam bana eski yazışmalar çıkıyor dedi sunucunuzu kapatıyorum dedi. Ve sunucuyu kapattı . BU durumda nasıl şikayet edebilirim bana yardımcı olurmusunuz ?

Firma forumda hizmet vermiyor, ayrıca kanıtsız konu açmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri