Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
BTGCHEATS adlı satıcıdan daha önceleri de olmak üzere pubg hilesi alıyordum hiç bir sorun yaşamayıp anında hileleri veriyordu fakat bi süredir oyunları vs bırakmıştım iş dolayısıyla tekrar başlayınca 11.09.2026 tarihinde tekrar alayım dedim sitesine girdim shopierine girdim ordan satın aldım wpden yazıyorum sürekli akşam vereceğim akşam oluyor ürün güncellemede sabah vereceğim sabah oluyor işteyim akşam gel akşam geliyorum 30 dk sendeyim vs vs. uzatıyor sürekli oyalıyordu bende shopierden iade aldım dedim sorunların bitsin sonra tekrar alacağım az önce tekrar konuştuk ürün güncel alabilirsin diye bunu yapan bi satıcıya asla güvenip almazsınız ama daha önceki ticaretlerde başarılı olduğu için güveni vardı neyse aldım hileyi gönderdim ibana parayı bu sefer yine aynı senaryoya başladık 30dkye geleceğim mesajı
her neyse bu kişi dikkatli olun
@BTGCHEATS
her neyse bu kişi dikkatli olun
@BTGCHEATS
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuyu detaylandırmanız gerekiyor. Satıcı ile aranızda geçen diyaloğun tam ve net halini tarih ve saatli iletmeniz gerekiyor. Satıcıya turkmmo üzerindenmi yoksa discord whapsapp gibi platfomlar üzerindenmi ulaşmıştınız ? ödeme yaptığınnız dekontu özel mesajla iletip discord hesabınında satıcıya ait olduğunu doğrulayabilirmisiniz ? @sum111
Şikayet takipsizlikk sebebi ile sonlandırılmıştır@sum111 foruma girmediğiniz için 24 saat ek süre verilmiştir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)