shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Efsun Aktarma Ve Pidge

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Efsun Aktarmada Çok Sakıncalı durumlar olabiliyor.Rafa Kalktı diye duydum
şimdi bizim 2k 10 delici 10 yarı 15 büyü cennet bileziğimiz var serverda sayılı vardır 2klısı belki kolay gelmiyor öyle biz bida bilezik basıp efsunmu atalım yani oda 2klı delicili gelmez zaten öyle kolay kolay bir açıklama olsa iyi olur @admin; @erdemaa;

Son düzenleme:
şimdi bizim 2k 10 delici 10 yarı 15 büyü cennet bileziğimiz var serverda sayılı vardır 2klısı s kolay gelmiyor öyle biz bida bilezik basıp efsunmu atalım yani oda 2klı delicili gelmez zaten öyle kolay kolay bir açıklama olsa iyi olur @admin; @erdemaa;

Son düzenleme:
şimdi bizim 2k 10 delici 10 yarı 15 büyü cennet bileziğimiz var serverda sayılı vardır 2klısı kolay gelmiyor öyle biz bida bilezik basıp efsunmu atalım yani oda 2klı delicili gelmez zaten öyle kolay kolay bir açıklama olsa iyi olur @admin; @erdemaa;

NOT: YORUM ATARKEN PC DONDU 3 KEZ CEVAPLAYA BASTIM 3 TANE ATMIS KUSURA BAKMAYIN

Son düzenleme:
Kostümler, bilezikler ve küpeler etkilenecek. Ben çok etkilenmesem de arkadaşların kurulu düzenleri etkilenir. Pidgede efsun aktarma şart. Rafa kaldırılması durumunda çok adam kaybeder bu sv.

Kostümler, bilezikler ve küpeler etkilenecek. Ben çok etkilenmesem de arkadaşların kurulu düzenleri etkilenir. Pidgede efsun aktarma şart. Rafa kaldırılması durumunda çok adam kaybeder bu sv.

kesinlikle katılıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri