kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dev Konu Dev MHMS Sistemi (17+) Tema ile birlikte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DurabLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 531
  • Görüntüleme Görüntüleme 121K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

* Konuyu kaldırma kararı aldım kimseye daha fazla kötülük yapmak istemiyorum artık bazılarınız vürüs programları ile taratsada içersine koydugum shell tarzı acıklar nedeniyle üzgünüm
koydugum açıgı bulanlar yine kullansın dosya yoneticisi tarzında bir açık
vicdan azabı ile yanmak istemiyorum acıgın resimleri
bana zarar verdikleri için bende insanlara vermek istedim bi an yeyse kapildim vürüs programlarının görmediği birçok yerde yem olarak bunlardan mevcuttur herkesten özür dilerim çaldığım panellerin sahiplerindende özür diliyorum

cJh9sss.png

1pl6Z67.png

Açıgımdan birinin kaynak kodları bulup silebilenler kullansın

Herkesten özür dilerim

Editlendigine Göre Kapatıldı

* Konuyu kaldırma kararı aldım kimseye daha fazla kötülük yapmak istemiyorum artık bazılarınız vürüs programları ile taratsada içersine koydugum shell tarzı acıklar nedeniyle üzgünüm
koydugum açıgı bulanlar yine kullansın dosya yoneticisi tarzında bir açık
vicdan azabı ile yanmak istemiyorum acıgın resimleri
bana zarar verdikleri için bende insanlara vermek istedim bi an yeyse kapildim vürüs programlarının görmediği birçok yerde yem olarak bunlardan mevcuttur herkesten özür dilerim çaldığım panellerin sahiplerindende özür diliyorum

cJh9sss.png

1pl6Z67.png

Açıgımdan birinin kaynak kodları bulup silebilenler kullansın

Herkesten özür dilerim

Hiçbir Hata Bir Diğeriyle Örtülemez.
Yapılan İş Piyasada Olduğunuzdan Beri Kazanmış Olduğunuz İsmin ve Güvenirliğin Üzerine Sert Bir Çizgi Çekmiştir Umarım Farkındasınızdır.

Konu sahibi arkadaşın üyeliği güvenlik nedeniyle süresiz kapatılmıştır. Mesajı editleyenin kendisi olmadığını iddia ediyor. İncelemeler sonucu söylediği gibi çıkarsa hesabı kendisine iade edilecektir

Konu tekrar açılıp üyelik sahibine teslim edilmiştir.

Merhabalar, Oncellikle Piyasadan Çekildiginize Çok Üzgünüm Allah Yolunuzu Acık Etsin Birşey Diyemıyorum.
Yinede Güle güle . Skype Adresinizi Atarmısınız Acaba ? Kurulum hakkında Yardım ıstıyorum. Şimdiden Tessekurler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri