- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
DUYURU !
MHMS PANEL DİYE BAŞKA FORUM SİTELERİ ÜZERİNDEN PAYLAŞILAN MHMS SİSTEMLERİNDE SQL İNJECTİON & VERİ TABANI SİLME GİBİ AÇIKLAR SÖZ KONUSU OLABİLİYOR LÜTFEN BAŞKA FORUM ÜZERİNDEN İNDİRME YAPMAYINIZ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
BİLİŞİMLER DİKKAT !!
Kurduğunuz MHMS altyapı lı sistemde sql dosyalarını database atıp bırakmayın şifreleri ve admin klasörü adını degişin !
daha sonradan panelden dosya aktarımı ile yapılan shell exploit vb sorunlar panel ile alakalı degildir özellikle hosting paketlerinizin mod security ve güvenlik optimizasyon'larını yapmaya özen gösterin
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
TEMALAR
Ve Daha Birçok Tema
Kurulum Aşaması
Aşağıda bulunan indirme linklerinden gerekli dosyaları indirip masaüstüne çıkartınız.
daha sonra içinden "ayarlar.php" kendinize göre düzenleyiniz.
daha sonra "Kurulum/SQL" klasöründe bulunan "OKU.txt" yazan yerdeki metine göre sql ayarlarınızı yapın.
Admine giriş bilgileriniz: mhms_admin/giris.php (Kullanıcı adı : admin - Parola : 123456 ) olmaktadır. Kurulumdan sonra değiştirmeyi unutmayınız. Daha sonra gerekli ayarları yönetim panel üzerinden yapabilirsiniz.
Otomatik: ban açma / davet sistemi / turnuva sistemi gibi şeyleri "cronjob.php" dosyasını hostinginizin yönetim panelinden "Cron İşleri veya CronJobs" ayarından dosyayı 5 dakika da 1 kez kontrol etmeye ayarlayıp onuda çözmüş olursunuz.
KURULUM VİDEOSU
Kurulum'da her hangi bir problemle karşılaşanlar @xxerdo; Ö.M atarak yardım isteyebilirler.
İndirme Linkleri
Dosya [DOSYAUPLOAD.COM] -
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dosya [MEDIAFIRE] -
Virüs Total -
UYARI : CSRF Sorunu
CSRF öncelikle ne işe yarar;
Kayıt ol, giriş yap veya her hangi bir formun F5 yaparak sürekli sorgu yapmasına engel olmak için konulmuştur.
Bazı hostinglerde bu engellemeyi koymak özellikle cloudflareli hostlarda kulalnılması csrf engellenmesinde problem yaşanabilir bu engeli kaldırmak için
ayarlar.php de bulunan
Kod:
[B] // CRSF TOKEN
$token_id = md5(uniqid(mt_rand(), true));
$giris_token_id = md5(uniqid(mt_rand(), true));
[/B]
bölümünü şu şekilde değiştirin
Kod:
[B] // CRSF TOKEN
$token_id = md5("RASTGELE_12345");
$giris_token_id = md5("RASTGELEGRS_12345");
Yaptığınızda bir daha csrf hatası almazsınız[/B]
DİPNOT : Kurulum Video Ve Uploadlar İçin xxerdo ya ve her konuda bana destek olan beraterbab'a teşekkürler.
Not: Sistemi kendi isteğimle paylaşmaktayım. Her hangi bir telif hakkı, lisans içermemektedir.
Güncelleme ve Yenilikler
Ticket Detay Kasma Problemi için Çözüm
"mhms_admin/moduller/ticket_detay.php" dosyasını linkteki kodlar ile tümünü değiştirin.
Davet Sistemi Problemi
Öncelikle bu problem 2 adettir.
1. Davet edilen kişi kayıt olduktan sonra davet eden kişiye bu davet hakkının geçmemesi gibi bir problem.
2. Davet edilen kişi istenilen seviyeye geldiğinde davet edene hediyenin gelmemesi problemi.
1. ÇÖZÜM :
ve
bulunan kodları panelin içinde bulunan "moduller/kaydol.php" ile tüm kodları değiştirilmesi sonucunda problem kalkacaktır.2.ÇÖZÜM: Cronjob ayarlarını şu şekilde ayarlamalısınız
Ortak Ayarlar: "5 dakika'da 1 Kez"
Komut : "php -q /home/ftp kullanıcı adı/public_html/cronjob.php" şeklinde ayarlamalısınız.
Nesne Market & Oyuncu Detay & Hesap Detayı Stil Bozukluğu
Vereceğim dosyanın içinde ki dosyaları kendi dosyalarınız ile değiştik'den sonra problem ortadan kalkacaktır.
İçinde bulunan dosyaları "moduller" klasörüne aktarınız.
Dosyayı
indirebilirsiniz.İndirilme Sayısı
----------------------------------------------------------------------------------------------
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
* Konuyu kaldırma kararı aldım kimseye daha fazla kötülük yapmak istemiyorum artık bazılarınız vürüs programları ile taratsada içersine koydugum shell tarzı acıklar nedeniyle üzgünümÖğeyi görmek için üye olmalısınız.
koydugum açıgı bulanlar yine kullansın dosya yoneticisi tarzında bir açık
vicdan azabı ile yanmak istemiyorum acıgın resimleri
bana zarar verdikleri için bende insanlara vermek istedim bi an yeyse kapildim vürüs programlarının görmediği birçok yerde yem olarak bunlardan mevcuttur herkesten özür dilerim çaldığım panellerin sahiplerindende özür diliyorum
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Açıgımdan birinin kaynak kodları bulup silebilenler kullansın
Herkesten özür dilerim
Hiçbir Hata Bir Diğeriyle Örtülemez.
Yapılan İş Piyasada Olduğunuzdan Beri Kazanmış Olduğunuz İsmin ve Güvenirliğin Üzerine Sert Bir Çizgi Çekmiştir Umarım Farkındasınızdır.
Amaç Karalama Felan Değildir.
Sadece Bilgilendirmek ve Kullanıcının
Gönül Rahatlıyla Kullanabilmesidir.
Verdiğiniz bu cevaba göre, konunun ve panelin arkasında duruyorsunuz anlaşılan.
Hem kullanıcı bir üye, hemde yöneticisiniz. Herhangi bir kullanıcı mağduriyetinde de bu beklenti insanlarda olacak.
Bunu unutmayın inceleme yaptığınız belirttiniz zaten. Ben bilgilendirme amaçlı yazdım konunun akışına uygun olarak.
Umarım temiz bir paylaşım olarak kalır.
Bugün Yarın Panelden Madur Olanlar Olursa
Arkasında Duracakmısınız.
Burada geyik yapmanızın anlamı yok. Bizim herhangi bir paylaşımla ilgili ne sorumluluğumuz var ne garantörlüğümüz var. Biz virüs taramasını yaparız, bir kaç nokta da kontrolü sağlarız bir sorun yoksa paylaşımın açık kalmasına izin veririz.
Onun dışında kullanacak olanlar kendi kontrollerini ve önlemlerini almak zorunda. Bunun dışında da sorumluluk sizde falan fistan geyiklerine girecek olanlar indirip kullanmasınlar bir zahmet. Sorumluluk bu paylaşımda ve forumdaki diğer tüm konularda olduğu gibi indirip kullanan kişilere aittir. Forumun 50 tane yerinde de gerek ticaretlerde gerek indirilen dosyalarla ilgili bir garantörlüğümüzün, bir sorumluluğumuzun olmadığını açık ve net şekilde yazıyoruz. Tekrar belirtiyorum herkesin ticaretinde, dosya indirmesinde vb durumlarda kendi kontrolünü sağlamak zorunda. Bizim herhangi bir garantörlüğümüz yok.
Yeteri kadar açık yazdım umarım daha da konuyla ilgili goygoy yapmayın.
Teşekkürler appserv i nasıl kullanırım ben sistemi test etmek için
Hocam herşeyi sıkıntısız bir şekilde kurdum. Fakat Sıralama Kısmındaki oyuncuların tamamı Sarı bayrak gözüküyor. Ama Sıralamayı tam sıralamada böyle bir sıkıntı yok nasıl halledebiliriz ?
Amaç Nedir Anlamış Degilim Konuyu Kötülemekmi Yoksa Panelde Shell Oldugunu Farz Edelim Göz Yumdugumuzumu Sanıyorsunuz ?
Amaç Karalama Felan Değildir.
Sadece Bilgilendirmek ve Kullanıcının
Gönül Rahatlıyla Kullanabilmesidir.
Verdiğiniz bu cevaba göre, konunun ve panelin arkasında duruyorsunuz anlaşılan.
Hem kullanıcı bir üye, hemde yöneticisiniz. Herhangi bir kullanıcı mağduriyetinde de bu beklenti insanlarda olacak.
Bunu unutmayın inceleme yaptığınız belirttiniz zaten. Ben bilgilendirme amaçlı yazdım konunun akışına uygun olarak.
Umarım temiz bir paylaşım olarak kalır.
Bugün Yarın Panelden Madur Olanlar Olursa
Arkasında Duracakmısınız.
- Konular
- 79
- Online süresi
- 19h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 73
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 148
- MmoLira
- 129
- DevLira
- 0
Geçmiş olsun.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu kadar Emeğe Yazık oldu insanların emeklerini boşa cıkartmak için çabalayan acık arayan insanlara tek lafım var yazıklar olsun bazılarının ekmeğidir emeği paylaşılmasına karşıyım ama emek senin diyecek bir şey yok
- Konular
- 79
- Online süresi
- 19h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 73
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 148
- MmoLira
- 129
- DevLira
- 0
benimde aklımda bayagı şeyler var nasıl olurda buakdar kansız olurlar ben utanıyorum şuan bu adamın kaç aylık emeğini çöpe attı resmen (lafın gelişi) eğer bu adamla uğraşıyorsanız demekki rakip olarakta görüyorsunuz. Tekrar geçmiş olsun kardeşim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)