mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Webyayim Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sadrazam3521
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 764

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaslar ,

Uzun Bir süreden Sora Metin2 Pvp Server Kuracagım Webyayimdan Alıcagımda Bir Kac Sorum Olacak ?

Destek Hızı Nasıl , Hızlımı ?
Makinalarında Lag , Uyku Ve Benzeri Sorunlar Varmı ?

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ?

Sizce Almalımıyım ?

Güvenilir mi ?
Arkadaslar Lutfen Kotu Yorumları Kendınıze saklayın Büyük Bir Yatırım Yapıcam 1000 TL Civari Sunucu Kıralayanlar Görüşlerini Atabilirlermı , Şimdiden Tessekurler İyi Forumlar

Merhaba Arkadaslar ,

Uzun Bir süreden Sora Metin2 Pvp Server Kuracagım Webyayimdan Alıcagımda Bir Kac Sorum Olacak ?

Destek Hızı Nasıl , Hızlımı ?
Makinalarında Lag , Uyku Ve Benzeri Sorunlar Varmı ?

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ?

Sizce Almalımıyım ?

Güvenilir mi ?
Arkadaslar Lutfen Kotu Yorumları Kendınıze saklayın Büyük Bir Yatırım Yapıcam 1000 TL Civari Sunucu Kıralayanlar Görüşlerini Atabilirlermı , Şimdiden Tessekurler İyi Forumlar
bir firmaya 100tlden fazla para verene keriz diyolar webyayimdan sv almadım ama iyi diyolar

Bu ay webyayim ile çalışmamın 1. ayı dolmuş olucak.Destekleri çok hızlı siteden bildirim açarsan en fazla 1 saat içinde cevap geliyor.Dediğim gibi 1. ayım dolcak hiçbir uyku,lag,donma vs olmadı serverde.Firma çok güvenilirdir.Kesinlikle almalısın şiddetle tavsiye ediyorum :ka19:.

Bu ay webyayim ile çalışmamın 1. ayı dolmuş olucak.Destekleri çok hızlı siteden bildirim açarsan en fazla 1 saat içinde cevap geliyor.Dediğim gibi 1. ayım dolcak hiçbir uyku,lag,donma vs olmadı serverde.Firma çok güvenilirdir.Kesinlikle almalısın şiddetle tavsiye ediyorum :ka19:.
Serverının Sitesini Ö.m At Gelıcem Bakıcam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri