Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Turkmmo hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kongregater
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle yaptığın yorum için teşekkür ederim dostum, uykulu olduğum için doğru düzgün okuyamadım ama anladığım kadarıyla söyliyim;
"1 Kişi işi olarak görüyor, diğerleri görmüyor" diyemem. Co-Adminler, Yöneticiler, Adminler.. Bunlar işi olarak görmese bu kadar yükselmezdi. Bu kesin bir şey lakin ki , bunda önce c-p yöntemi ile Sup-Moderator olmak o kadarda zor deği. Ayrıca, sadece bu forum için demedim ben çoğu forumdaki yöneticiler öyle f**tr'deki yöneticiler bile post kasıyor.

Yada,

Siz haklı olabilirsiniz. Ben bu konuyu çok ciddiye aldım ve açtığım her konuda, attığım her yorumda emek olması lazım, buna zorundaymışım gibi hissediyorum.

Kopyala-Yapıştır yapanlarda ikiye ayrılıyor; siteden olduğu gibi alıp paylaşanlar ve siteden içeriği basit editöre kopyalayıp yazı fontunu büyüklüğünü vs. düzenleyip göze hoş gelecek şekilde konu açanlar.Mesela bazıları siteden olduğu gibi kopyalayıp editöre yapıştırıyor yazılar ve resimler birbirine giriyor konu okunmaz bir hal alıyor ve göze hiç hoş gelmiyor.Benim gözüme hoş gelmediği için önce paylaşacağım konuda görsel varsa ilk görseli sonra yazılı içeriği sonra varsa yine görseli ekleyip konumu açıyorum.Yazılı içeriğide metin belgesine kopyalayıp forumdaki editörde yazı fontunu büyüklüğünü kendi zevkime gözüme hoş gelecek şekilde düzenliyorum.Bende kopyala yapıştır yapıyorum ama bana göre açacağın konuya kopyala yapıştır bile olsa anlattığım şekilde özen gösterip düzenleyip konuyu görsel olarak göze hoş gözükecek şekilde açmak bile bir emektir.Herkes kendi düşüncelerini yazmış bende düşüncelerimi yazmak istedim :)

Son düzenleme:
O zaman ayırmayanlar bu forumda yönetimde ve metin2 pvp server tanıtmak için olan insanlar. Yanlış anlamayın, TURKMMO Sadece Post Kasan Bir yönetime sahip diyemem. Hak eden kişilerde olabilir , olmayadabilir. Fakat demek istediğim, "BOŞ YERE EMEK HARÇAYIP YÖNETİME GİRMEYE GEREK YOK. SIKILIP BIRAKICAKSIN."

Yönetime giricekseniz, işiniz olarak görün. Benim anlamadığımsa, neden üstüne alınırmış gibi bir tepki veriyosunuz? Ben kendimi bile örnek veriyorum. Sadece, ne yapıyosanız boş emek harcamayın. Has bir iş yapın, elinizin emeğiyle yükselin. Foruma daha önce açılmış konuları açarak, boşuna index aldırmayın.

Burada'da CrazYAlkaN Adminimiz bunu açıklamış.

Yönetim açılmış konuları açıyor, işi gibi sadece Bilal admin görüyor dediğin zaman ve bir de ''yönetici co -admin adminler işi olarak görmese bu kadar yükselemezdi'' dediğiniz zaman geriye s.mod ve mod lar kalıyor konuştuklarınız için ben de bu yüzden cevap veriyorum zaten açılan konuların yarısını yönetim ve ya yönetime girmek isteyenler açıyor neredeyse bizden istenen de bu ama kendine özgü konu açana da hakkını veririz diyorlar yani söyleneni yapmak gibi bir şey bizimkisi herkes işlerinden kalan zamanlarda giriyor bazen işinden önde tutanlar vardır onlar da hak ettiği yerlere geliyor güncel bölûmünde adam haber yazamaz kaynak zorunlu spor bölümünde haber yazamaz yazmış olsa gider oradan hayatını kazanır ve forumda sürekli aynı konular açılamaz aynı içerikteki 2. konu kapatılır.

Yönetimde kimse pvp server tanıtamıyor şu an elinizin emeği ile yükselin demişsiniz saatlerimizi harcadık boş bedava kimse burda olmaz uzman üyesi bile.

Kopyala-Yapıştır yapanlarda ikiye ayrılıyor; siteden olduğu gibi alıp paylaşanlar ve siteden içeriği basit editöre kopyalayıp yazı fontunu büyüklüğünü vs. düzenleyip göze hoş gelecek şekilde konu açanlar.Mesela bazıları siteden olduğu gibi kopyalayıp editöre yapıştırıyor yazılar ve resimler birbirine giriyor konu okunmaz bir hal alıyor ve göze hiç hoş gelmiyor.Benim gözüme hoş gelmediği için önce paylaşacağım konuda görsel varsa ilk görseli sonra yazılı içeriği sonra varsa yine görseli ekleyip konumu açıyorum.Yazılı içeriğide metin belgesine kopyalayıp forumdaki editörde yazı fontunu büyüklüğünü kendi zevkime gözüme hoş gelecek şekilde düzenliyorum.Bende kopyala yapıştır yapıyorum ama bana göre açacağın konuya kopyala yapıştır bile olsa anlattığım şekilde özen gösterip düzenleyip konuyu görsel olarak göze hoş gözükecek şekilde açmak bile bir emektir.Herkes kendi düşüncelerini yazmış bende düşüncelerimi yazmak istedim :)

Tabi kii bu sizin düşünceniz, fakat her ne kadar içeriği düzenlesekte araştırma yapıp kendisi sıfırdan bir konu açmış birinin emeğiyle bir olmaz düşüncesindeyim bende. :)

Yönetim açılmış konuları açıyor, işi gibi sadece Bilal admin görüyor dediğin zaman ve bir de ''yönetici co -admin adminler işi olarak görmese bu kadar yükselemezdi'' dediğiniz zaman geriye s.mod ve mod lar kalıyor konuştuklarınız için ben de bu yüzden cevap veriyorum zaten açılan konuların yarısını yönetim ve ya yönetime girmek isteyenler açıyor neredeyse bizden istenen de bu ama kendine özgü konu açana da hakkını veririz diyorlar yani söyleneni yapmak gibi bir şey bizimkisi herkes işlerinden kalan zamanlarda giriyor bazen işinden önde tutanlar vardır onlar da hak ettiği yerlere geliyor güncel bölûmünde adam haber yazamaz kaynak zorunlu spor bölümünde haber yazamaz yazmış olsa gider oradan hayatını kazanır ve forumda sürekli aynı konular açılamaz aynı içerikteki 2. konu kapatılır.

Yönetimde kimse pvp server tanıtamıyor şu an elinizin emeği ile yükselin demişsiniz saatlerimizi harcadık boş bedava kimse burda olmaz uzman üyesi bile.
Kopyala - Yapıştır bir emek değildir, onu yazan kişinin emeğini çalmaktır. Ayrıca, ben forumdaki konuları c/p yapanları söylemedim. Başka bir siteden alıp, burda paylaşmakta aynı şey.

Tabi kii bu sizin düşünceniz, fakat her ne kadar içeriği düzenlesekte araştırma yapıp kendisi sıfırdan bir konu açmış birinin emeğiyle bir olmaz düşüncesindeyim bende. :)

Haklısın onun emeğine saygısızlık olmaması ve konun bize ait olmadığını belirtmek için alıntı yazmamız gerekiyor.Ben mesela üşendiğim için her açtığım konuma alıntıdır yazamıyorum

Konuyu güzel önerileriniz için açık bıraktık lakin daha fazla uzatmanın manası olduğunu düşünmüyorum.
Zaten birçok kişi gerekenleri söylemiş c/p yaparak bu forumda bir yere kadar gelinebilir.Bizler haber siteleri değiliz doğal olarak haberi başka yerden alarak haber yapıyoruz siz aynı haberin 5 kanalda yayınlanmasına hiç denk gelmediniz sanırım buda öyledir haberi yapan bazı bölümlerdir diğer kişilerde insanlara ulaştırmaya çalışır.
Lakin konuda görüyorumki yönetime girenler belirli süre sonra sıkılıyor boşa kürek çekiyor gibi mesajlar yazıyorsunuz her insanın bir hedefi vardır kimisi admin olmak için üye olur kimisi forumdan birşeyler öğrenmek için belki hedefi moderatör olmaktı ve oluncada ayrılmak istedi orasını bilemeyiz.
Dolayısıyla her insanın emeği ayrıdır ve karşılığına göre bir yerlerde bulunur bu hayattada böyledir çalışmayana ekmek yok
Konuda konuşmaya olumsuz mesaj görmeden devam edebilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri