HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşımları çoğunlukla üyeler yapar zaten forumun mantığıda budur. Ayrıca söylediğin gibi forumda dostluk, aile, tartışma ve fikir alışverişi olur. Zaten forumun kelime anlamıda budur. Yönetime girmek kolay olabilir fakat yönetimde bu şekilde devamlı konu açarak belli bir rütbenin üzerine gelmek zaten zor. Yükselmesi için verilen görevleri yerine getirmeli ve sorumlu olduğu bölümleri kurallar çerçevesinde denetlemelidir. Ancak böyle bir yol izleyen birisi rütbe alabilir.
Mesaj konusuna gelincede kimse mesaj sayısıyla rütbe almıyor. Mesaj kasma amacı ile sağa sola teşekkürler yazanlar çoğunlukla üyeler oluyor. Yönetim içerisinde böyle davranışlar sergileyenlerin amacı aktif görünüpte rütbe almaya çalışmak değil.
Mesaj sayısını bir statü göstergesi olarak görenlerde olabilir, bu yüzden mesaj sayısını arttırmak isteyebilirler. (rep puanı gibi)
Bunlar dışında özgün paylaşımlar çoğunlukla Metin2 Development bölümünden oluyor zaten. Özgün paylaşım yaparak yönetime girmek isteyen biriside zaten bir adım öndedir.
Forum üyeler içindir üyelerin kendi fikirlerini ve bilgilerini konular içerisinde belirterek diğer üyeler ile fikir alışverişi yaptığı yerdir ve yönetim üyelerininde öncelikli görevi; forumda oluşabilecek kural dışı durumları denetleyerek forumdaki güvenliği ve düzeni sürekli yerinde tutmaktır.
Mesaj konusuna gelincede kimse mesaj sayısıyla rütbe almıyor. Mesaj kasma amacı ile sağa sola teşekkürler yazanlar çoğunlukla üyeler oluyor. Yönetim içerisinde böyle davranışlar sergileyenlerin amacı aktif görünüpte rütbe almaya çalışmak değil.
Mesaj sayısını bir statü göstergesi olarak görenlerde olabilir, bu yüzden mesaj sayısını arttırmak isteyebilirler. (rep puanı gibi)
Bunlar dışında özgün paylaşımlar çoğunlukla Metin2 Development bölümünden oluyor zaten. Özgün paylaşım yaparak yönetime girmek isteyen biriside zaten bir adım öndedir.
Forum üyeler içindir üyelerin kendi fikirlerini ve bilgilerini konular içerisinde belirterek diğer üyeler ile fikir alışverişi yaptığı yerdir ve yönetim üyelerininde öncelikli görevi; forumda oluşabilecek kural dışı durumları denetleyerek forumdaki güvenliği ve düzeni sürekli yerinde tutmaktır.
Zamanında yönetime bende girdim, yönetime girmekten basit bir şey yok.
(Jossice.)
Yönetime girmekten basit bir şey yok demek buradaki insanların emeğine saygısızlık olur ufak da olsa herkesin bir emeği var diğer dediklerinize gelirsek yönetimdeki çoğu kişi istese kendi bilgileriyle bir şeyler yapabilir ama buna zaman v.s. gerek bu da fedakarlık demek aslında çabalansa yapılmayacak bir sey yok
Bu her yerde böyle maalesef herkes haber konularını copy paste yapıyor.
Adı üstünde haber konusu kendimiz oluşturmamız için kaynağımızın olması lazım.Haber kanalları ya da gazeteler bile kaynak olarak ajansları gösterirken bizim kaynağımız neresi olacak? Bizde haber kaynağı olarak haberi paylaştığımız sitenin tam linkini konuya ekliyoruz. Sen istiyorsun ki haberi kendimiz oluşturalım.Herkes haber yapabiliyorsa neden herkes haber sunucusu spiker ya da gazete yazarı olamıyor? Her şeyin bir adabı usulü var demek ki.Bir haber yapabilmen için gerekli donanımlara bilgiye kaynağa ekip arkadaşlarına ihtiyacın var.Bunuda forumda haber paylaşanların büyük bir çoğunluğu yapamayacağı için senin ve konuya açan kişinin tabiriyle ''copy paste'' yapıyor
Zamanında yönetime bende girdim, yönetime girmekten basit bir şey yok.
(Jossice.)
Deneme moderatör olmak yönetime girmek olmuyor maalesef. Yönetime girmeye aday olmak oluyor. Zaten deneme modluk sürecini atlatıp moderatör olduysan birşeyler yapmışsındır, yok deneme moderatörlükte kaldıysan yönetime girmeyi zaten haketmemişsin demektir.
Biz deneme moderatörlüğü insanlara bir şans olarak veriyoruz, iyi değerlendiren yükseliyor, değerlendiremeyen kalıyor.
Rütbe arttıkça yükselmek bir öncekinden daha zor her zaman. Forum geçmişini komple incelersen admin olanların sayısı 7 senede 10 bile olmamıştır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)