bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Turkmmo hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kongregater
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Forum Halkı,

Ben Ahmet, Forum hakkında bir kaç düşüncemi bu kategoride paylaşmak istedim. Bu yüzden, burada bu konuyu açıyorum. Daha önce açıldıysa affola, konu kilitlenir.

Konumuza geçelim.

Şunu kabul etmeliyiz ki TURKMMO Büyük Bir FORUM. En büyükler arasında hatta. Fakat göze çarpıyor ki bu Forumda has orjinal konu yok. Yani , ORJİNAL konu yok derken evet, bir çok orjinal konu var fakat en basitinden HABER kategorisinde sırf konu kasmak amacıyla seri seri post kasanlar var ve bunu yapmalarının tek nedeni ise YÖNETİME GİRMEK.

Olay nedir?
Bir haber sitesine giriyorlar, Güncel Kategorisinde Kopyala-Yapıştır olaylarıyla konu kasıyorlar.

Peki sorun ne?
Google Botları , bu başlıkların daha önce açıldığını fark ediyor ve index almıyor. Buda , forumun tıklanmasını düşürüyor.

Peki bundan Sana Ne?
Evet, banane aslında. Kim ne yaparsa yapsın, beni ilgilendiren bir mevzu yok. Fakat demek istediğim şudur ki, Böyle post kasıp Yönetime girdikten sonra 1-2 ay durup sıkılıp çıkıcaksınız. Tamam, 1 yıl olsun. 2 Yıl olsun. Durun yönetimde ama elbet ki çıkıcaksınız Yönetimden.

Neden mi?
Siz burda , sadece yönetime girmeyi hedeflemişsiniz. Deneme moderatör, Moderatör vs. vs. Bu hedefinize ulaştığınızda ilk başta çok seviniceksiniz yani heyecanlanıcaksınız. Ne diceğinizi şaşırıcaksınız. Kutlamalar bölümünde konu açıp "Oley be Sonunda xxx Rütbesine ulaştım. Allah herkese nasip eder inşAllah." Diceksiniz.
Sonrasını düşündünüz mü hiç? Hedefinize ulaştınız. Eee? Devamı olmıcak. Çünkü sizin burda kendinize HAS ORJİNAL konunuz fazla yok. Boş yere KONU KASIP yönetime girdiniz yaptığınız tek şey, Kopyala-Yapıştırdı.
Sizin 100 tane kopyala yapıştır yapıp açtığınız konuyla, benim burda açtığım konu aynı EMEKTE. Siz sadece Hazır Şeyleri burda paylaşıp yönetime girmek için yırtınıyosunuz. Yani o başlangıctaki hevesiniz kaçtıktan sonra 100.000 tane konuda açsanız , sıkılıp bırakıyosunuz. O emekler noldu peki? Uğraştığınız şeyler? Kopyala-Yapıştır'da sekmelerin açılmasını bekleyişiniz? Forum sunucusu yoğunken Konu Açmak için dakikalar harcayışınız?

Evet, belki daha fazla konunuz oldu. Belki Üst Yönetimdeki kişiler, pek dikkat etmeden yönetime alıyodur belki. Yani, bir ADMİN olsaydım. %90'ı Kopyala-Yapıştırla, 10 tane konusu sabite alınmış kişiyi yönetime almazdım. Dahada düzenli tutmaya çalışırdım. Benimde forumum vardı, biliyorum adminlik zor iş. Fakat, Bilmem kaç ayda bir alım oluyor ve daha düzenli olması gerektiği kanaatindeyim.

Sonuç olarak;
Arkadaşlar, Kopyala-Yapıştır veya Her konunun altına "Teşekkürler, Yararlı paylaşım vsvs." Yorumlar yazarak bir yere gelirsiniz belki ama sıkılır bırakırsınız. Buda demektir ki , o kadar emek koskocaman bir ÇÖP.

Olması gereken neydi peki?
Bu forum, sadece konu açılması için yapılmış bir forum değil. Burda arkadaşlıklarda olur, dostluklarda. Has emeklerinizle konular açıp, dost edinseniz inanın forumdan sıkılmazsınız ve nasipse belki Co-Admin gibi rütbelere bile ulaşırsınız.

Eminim ki, forumda Üst Yönetimdeki kişiler (Kurucu Harici) buralara gelirken Dostluklar edinip , Forumu bir aile olarak gördükleri için oraya çıktılar ve onlarla aranızdaki tek fark AZİM DEĞİL. BU FORUMUN ASIL AMACINI BİLMEK.

Umarım ki bazı şeyleri açıklığa kavuşturabilmişimdir.
Okuduğunuz için teşekkür ederim, hayırlı geceler dilerim.
İyi forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba Forum Halkı,

Ben Ahmet, Forum hakkında bir kaç düşüncemi bu kategoride paylaşmak istedim. Bu yüzden, burada bu konuyu açıyorum. Daha önce açıldıysa affola, konu kilitlenir.

Konumuza geçelim.

Şunu kabul etmeliyiz ki TURKMMO Büyük Bir FORUM. En büyükler arasında hatta. Fakat göze çarpıyor ki bu Forumda has orjinal konu yok. Yani , ORJİNAL konu yok derken evet, bir çok orjinal konu var fakat en basitinden HABER kategorisinde sırf konu kasmak amacıyla seri seri post kasanlar var ve bunu yapmalarının tek nedeni ise YÖNETİME GİRMEK.

Olay nedir?
Bir haber sitesine giriyorlar, Güncel Kategorisinde Kopyala-Yapıştır olaylarıyla konu kasıyorlar.

Peki sorun ne?
Google Botları , bu başlıkların daha önce açıldığını fark ediyor ve index almıyor. Buda , forumun tıklanmasını düşürüyor.

Peki bundan Sana Ne?
Evet, banane aslında. Kim ne yaparsa yapsın, beni ilgilendiren bir mevzu yok. Fakat demek istediğim şudur ki, Böyle post kasıp Yönetime girdikten sonra 1-2 ay durup sıkılıp çıkıcaksınız. Tamam, 1 yıl olsun. 2 Yıl olsun. Durun yönetimde ama elbet ki çıkıcaksınız Yönetimden.

Neden mi?
Siz burda , sadece yönetime girmeyi hedeflemişsiniz. Deneme moderatör, Moderatör vs. vs. Bu hedefinize ulaştığınızda ilk başta çok seviniceksiniz yani heyecanlanıcaksınız. Ne diceğinizi şaşırıcaksınız. Kutlamalar bölümünde konu açıp "Oley be Sonunda xxx Rütbesine ulaştım. Allah herkese nasip eder inşAllah." Diceksiniz.
Sonrasını düşündünüz mü hiç? Hedefinize ulaştınız. Eee? Devamı olmıcak. Çünkü sizin burda kendinize HAS ORJİNAL konunuz fazla yok. Boş yere KONU KASIP yönetime girdiniz yaptığınız tek şey, Kopyala-Yapıştırdı.
Sizin 100 tane kopyala yapıştır yapıp açtığınız konuyla, benim burda açtığım konu aynı EMEKTE. Siz sadece Hazır Şeyleri burda paylaşıp yönetime girmek için yırtınıyosunuz. Yani o başlangıctaki hevesiniz kaçtıktan sonra 100.000 tane konuda açsanız , sıkılıp bırakıyosunuz. O emekler noldu peki? Uğraştığınız şeyler? Kopyala-Yapıştır'da sekmelerin açılmasını bekleyişiniz? Forum sunucusu yoğunken Konu Açmak için dakikalar harcayışınız?

Evet, belki daha fazla konunuz oldu. Belki Üst Yönetimdeki kişiler, pek dikkat etmeden yönetime alıyodur belki. Yani, bir ADMİN olsaydım. %90'ı Kopyala-Yapıştırla, 10 tane konusu sabite alınmış kişiyi yönetime almazdım. Dahada düzenli tutmaya çalışırdım. Benimde forumum vardı, biliyorum adminlik zor iş. Fakat, Bilmem kaç ayda bir alım oluyor ve daha düzenli olması gerektiği kanaatindeyim.

Sonuç olarak;
Arkadaşlar, Kopyala-Yapıştır veya Her konunun altına "Teşekkürler, Yararlı paylaşım vsvs." Yorumlar yazarak bir yere gelirsiniz belki ama sıkılır bırakırsınız. Buda demektir ki , o kadar emek koskocaman bir ÇÖP.

Bu forum, sadece konu açılması için yapılmış bir forum değil. Burda arkadaşlıklarda olur, dostluklarda. Has emeklerinizle konular açıp, dost edinseniz inanın forumdan sıkılmazsınız ve nasipse belki Co-Admin gibi rütbelere bile ulaşırsınız.

Eminim ki, forumda Üst Yönetimdeki kişiler (Kurucu Harici) buralara gelirken Dostluklar edinip , Forumu bir aile olarak gördükleri için oraya çıktılar ve onlarla aranızdaki tek fark AZİM DEĞİL. BU FORUMUN ASIL AMACINI BİLMEK.

İyi forumlar.
bence yanlış düşünüyorsun c/p yaparak üst rütbelere gelemezler dediğiniz bölüme yani haber bölümüne alınacak kişi taş çatlasa 3 kişi olur bu 3 kişi sadece haber bölümüyle sadece 1 yada 2 rütbe atlayabilir yani bu kişi sadece c/p yaparak s.modaratör rütbesine gelebilir ondan sonra ya orjinal paylaşımlar yapar yada forumu düzene sokarak rütbe atlayabilir yani bu kişi aynı bölümde s.modaratörden üstüne yükselemez ki zaten o rütbeye geldiğinde forumu düzene sokma çabasına girmezse yada orjinal paylaşımlar yapmazsa geri modaratör rütbesine düşürülür. ayrıca teşekkürler v.s gibi mesaj yazan arkadaşlar mesaj sayısını arttırmaktan başka hiç bir yararı olmaz kesinlikle o mesajlarla rütbe atlayamazlar çok mesajı var diye rütbe atlayamazlar ben uzman alımlarını yaparken bile bu tür sıradan mesaj yazan kişileri almıyorum bu kişileri değerlendirirken yaptığı paylaşıma aktifliğine foruma katkısına bakıyorum bu kişinin 100 bin küsür mesajı olsa dahil bu kişi yararlı şeyler yapmadıktan sonra uzmanlığa bile giremez bazı konularda haklısınız ama kesinlikle sanmayın c/p yaparak yükseldiklerini dediğim gibi bu kişinin yükseleceği en fazla s.modaratördür ondan sonra paylaşım yerine forumu düzene soktuğu için emeğinin karşılığı olarak terfi alır.
Öncelikle bu kadar detaylı bir anlatım için teşekkürler,

Şimdi bu forumda haber bölümü olduğuna göre orada da paylaşım yapılması doğal ve buarkadaşlar haberleri kendileri üretemeyecekleri için doğal olarak c/p yapıyorlar.

Fakat yönetime yükselme kısmında her zaman kendi anlatımlar hazırlayan, özel paylaşımlar yapan bizim için bir kaç adım önde giriyor. Yani o kişi diğerine göre yönetime daha kısa sürede ve daha rahat giriyor üstelik sonrasında da forumda daha hızlı yükseliyor.

Ama genel olarak haklısın tabi ki,özen gösterilerek hazırlanankonular ve paylaşımlar her zaman daha değerlidir ve biz bunu yapan arkadaşları her zaman için korumaya çalışıyoruz

Merhaba Forum Halkı,

Konumuza geçelim.

Olay nedir?

Peki sorun ne?

Peki bundan Sana Ne?

Neden mi?

Sonuç olarak;

İyi forumlar.

Örnek vermiş arkadaş kabul edip etmemek sana kalmış anlatmak istediği şey anladığın şeyden çok daha farklı.
Kessssinlikle katılıyorum

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

edit;

Başka ne yapacaklar ki ? Adı üstünde "haber" Türkiye'nin her yerinde aynı kendi haber oluşturacak hali yok sonuçta.

sana da katılıyorum

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri