mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Sura set hakkında yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1453asdf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 905

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba;

110 lwl Suram Var Yenıden Bır set Dizmek İstiyorum.

Sizce;

-Atak set mı dizeyım

-Karakter savunma set mı dizeyım

-Kılıç Bıçak Çiftel Set mı dızeyım

Hangisi Olur dıyosanız efsunlar konusunda da BIlgı verırsenız çook iyi olur.

Şimdiden Teşekkür Ederim.

İyi Oyunlar.

Merhaba;

110 lwl Suram Var Yenıden Bır set Dizmek İstiyorum.

Sizce;

-Atak set mı dizeyım

-Karakter savunma set mı dizeyım

-Kılıç Bıçak Çiftel Set mı dızeyım

Hangisi Olur dıyosanız efsunlar konusunda da BIlgı verırsenız çook iyi olur.

Şimdiden Teşekkür Ederim.

İyi Oyunlar.

Selamın aleyküm,öncelikle sura karaktere atak set gitmez :) Wslik veya savunma set düzmelisin.

Savunma set: Karakter savunma veya kılıç,bıçak,çiftel (KBÇ) tarzında düzülen setler.KBÇ Sette düzebilirsin karakterde Yalnız düzerken KBÇ Ve Ok savunman +90 Olmalı damage yememen için aynı şekil karakter set düzersende karakter savunmaların oyun içi oynuyan savunması sağlam suralardan bilgide alabilirsin :)

Selamın aleyküm,öncelikle sura karaktere atak set gitmez :) Wslik veya savunma set düzmelisin.

Savunma set: Karakter savunma veya kılıç,bıçak,çiftel (KBÇ) tarzında düzülen setler.KBÇ Sette düzebilirsin karakterde Yalnız düzerken KBÇ Ve Ok savunman +90 Olmalı damage yememen için aynı şekil karakter set düzersende karakter savunmaların oyun içi oynuyan savunması sağlam suralardan bilgide alabilirsin :)

teşekkür ederım yanı karater sav kbc sav fark etmez ama 90 olsun dıyorsun :D pekı elıme atak runık alsam ıyı olurmu saldırı degerlerı ejder den daha fazla

bide oyunda kımse ilgilenmiyor yardım istiyorum 2 gundur set dızıcem dıye tık yok

teşekkür ederım yanı karater sav kbc sav fark etmez ama 90 olsun dıyorsun :D pekı elıme atak runık alsam ıyı olurmu saldırı degerlerı ejder den daha fazla

bide oyunda kımse ilgilenmiyor yardım istiyorum 2 gundur set dızıcem dıye tık yok

Rica ederim. 90 Değilde savunmaları arttır illaki sorup danışabilceğin insanlar çıkar :) Silah olara runik STR fazla olabilir fakat Suraların kullandıgı ejder diş kılıcını tercih etsen daha iyi olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri