Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sura set hakkında yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1453asdf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 905

1453asdf

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba;

110 lwl Suram Var Yenıden Bır set Dizmek İstiyorum.

Sizce;

-Atak set mı dizeyım

-Karakter savunma set mı dizeyım

-Kılıç Bıçak Çiftel Set mı dızeyım

Hangisi Olur dıyosanız efsunlar konusunda da BIlgı verırsenız çook iyi olur.

Şimdiden Teşekkür Ederim.

İyi Oyunlar.

Merhaba;

110 lwl Suram Var Yenıden Bır set Dizmek İstiyorum.

Sizce;

-Atak set mı dizeyım

-Karakter savunma set mı dizeyım

-Kılıç Bıçak Çiftel Set mı dızeyım

Hangisi Olur dıyosanız efsunlar konusunda da BIlgı verırsenız çook iyi olur.

Şimdiden Teşekkür Ederim.

İyi Oyunlar.

Selamın aleyküm,öncelikle sura karaktere atak set gitmez :) Wslik veya savunma set düzmelisin.

Savunma set: Karakter savunma veya kılıç,bıçak,çiftel (KBÇ) tarzında düzülen setler.KBÇ Sette düzebilirsin karakterde Yalnız düzerken KBÇ Ve Ok savunman +90 Olmalı damage yememen için aynı şekil karakter set düzersende karakter savunmaların oyun içi oynuyan savunması sağlam suralardan bilgide alabilirsin :)

Selamın aleyküm,öncelikle sura karaktere atak set gitmez :) Wslik veya savunma set düzmelisin.

Savunma set: Karakter savunma veya kılıç,bıçak,çiftel (KBÇ) tarzında düzülen setler.KBÇ Sette düzebilirsin karakterde Yalnız düzerken KBÇ Ve Ok savunman +90 Olmalı damage yememen için aynı şekil karakter set düzersende karakter savunmaların oyun içi oynuyan savunması sağlam suralardan bilgide alabilirsin :)

teşekkür ederım yanı karater sav kbc sav fark etmez ama 90 olsun dıyorsun :D pekı elıme atak runık alsam ıyı olurmu saldırı degerlerı ejder den daha fazla

bide oyunda kımse ilgilenmiyor yardım istiyorum 2 gundur set dızıcem dıye tık yok

teşekkür ederım yanı karater sav kbc sav fark etmez ama 90 olsun dıyorsun :D pekı elıme atak runık alsam ıyı olurmu saldırı degerlerı ejder den daha fazla

bide oyunda kımse ilgilenmiyor yardım istiyorum 2 gundur set dızıcem dıye tık yok

Rica ederim. 90 Değilde savunmaları arttır illaki sorup danışabilceğin insanlar çıkar :) Silah olara runik STR fazla olabilir fakat Suraların kullandıgı ejder diş kılıcını tercih etsen daha iyi olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri