Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütçeni bilemiyorum ancak en iyi savunma Kılıç,bıçak,çift el bulunduran sette olur
Kılıç,bıçak,çift 90 olarak ayarla zümrüt bilekliğin verdiği enerjiyle bu açık kapanacaktır şu an zümrüt bileziğin verdiği enerji aktif değil ancak sorun çözüldüğünde tekrar aktif edilecek
Oka karşı dayanıklılık,blok en az 100 olsun oka karşı dayanıklılık daha fazla olsun okçuların düz vuruşundan alacağın hasar düşer ayrıca 2 3 eşya da oklardan korunma şansı bulunsun
Büyüye karşı dayanıklılık 90 olsun bilekliğin enerjisi büyüye karşı dayanıklılık da veriyor ancak büyük olasılıkla 2 büyü açığın oluşacak bu açığı kostümle kapatabilirsin
Sura oynayacaksan tüm eşyalarında max hp ve zeka olmasına dikkat et bunun haricinde artan boşluklara büyü hızı veya kritik ekleyebilirsin
Silah olarak benim tercihim özel silaha kritik büyü hızı ve delici veren taşları ekle
Ben seti dizayn edemem daha detaylı anlatılmasını istiyorum diyorsan özel mesaj aracılığıyla bana ulaşabilirsin bilgim dahilinde yardımcı olurum
eger sura oyncaksan vslk set dizceksin. eger ninja oynucaksan atak dizceksin zor ölmek istyrsan şaman oyncksın savunma istiyorsan savaşcı oyncksın.
illa ben suraya sauvnma dizcem diyorsan karekter savunması dizceksin