ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

metin2 pvp server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan devkral22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 409

devkral22

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 10 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
30
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ben metin2 sabit hatta hamachili server kurdum servere giremiyorum nacivattan giriliyor portmap hamachi acık server acık virtualboxda acık pack editleme yaptım server norm olarak gözüküyor reboot atınca ... olarak gözüküyor ama servere karısık ıd sifre yazsam bile sunucuya bağlanırken hata diyor güvenlik duvarını kapattım yeni aygıt ekleden lookmu ne onuda yaptım ama düzelmedi her ikisindede hamachi ve sabit ip sysyinstall bakıyorum tamam oda ondada hata yok 4gb ramvar 2 gb verdim baska ne gibi bir hatam var server online fakat ben giremiyorum

vps server aldım duman bilişimden vermediler parayı alıp şimdilik böyle hamachi felan kurup kendimi geliştirmek istiyorum yardım edin lütfen yardım edene vps serverinde gmlik vericem 1 ay içinde açıcam lütfen yardım edin 2 gündür uğrasıyorum serveri virtualboxdan kurdum virtual pc calısmıyor sadece oyuna girmiyor tek hata bu bunu bi çözersem gerisini biliyorum

metin2 sildim yeniden yükledim pack yeniden editledim reboot attım sildim yeniden kurdum serveri hepsini yaptım fakat sunucucya bağlanırken hata diyor ama server acık yanlıs pack atınca .... gözüküyor doğrusunu atıncca norm diye gözüküyor fakat bağlanmıyor portları felan actım herşey tamam eksik birsey yok donanım ekleden bu microsoft look mu nedir onuda yaptım hepsini yaptım değişmiyor sonuç baska ne gibi bir sorun olabilir 2 gb ram verdim kendi internetimi yaptım netvorkin ifconfig yazdığımda inette görüyorum ip adresinin +6 la toplamını hepsi tamam ama girmiyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri