- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi günler diliyorum hamachi sw kurdum Leqendy server filesle (Leqendy ye teşekkürlerimi sunarım) Ben giriyorum fakat başkası girince sunucuya bağlanırken hata veriyor ;
-Hamachi acık ve ağıma bağlanıldı
-portmaplar sorunsuz açık
-Xampp sorunsuz açık.
-Leqendy mini packdeki serverinfo.py içindeki ıplar sorunsuz yazılı ben .100 lü dierleri ise .100 süz şekilde yazıldı
-Sysinstall ayarları hatasız (navicata Tek seferde Mysql hatası almadan girebiliyorum)
-Güvenlik duvarı virüs programı kapalı
-İşletim sistemim Windows 7 home premium 64 bit
-Site kuruldu ve sorunsuz giriliyor.
Eğer bu sorun portmapdan kaynaklanıyor ise hamachi için portmap linkini gönderirseniz sevinirim .
Birde portmapı şu şekilde yapıyorum acaba yanlış mı yapıyorum ;
-ilk olarak 1. mapın üstüne çift tıklıyarak açıyorum.
-Sonra ıp seçme yerinden kendi ıpımı seçip alta .100 lü şekilde ıpımı yazıyorum ve bütün mapları böle yapıyorum.
-Sonrada maplara start veriyorum ve servere start verip giriyorum fakat hala kimse giremiyor .
Yardımlarınızı bekliyorum ...
-Hamachi acık ve ağıma bağlanıldı
-portmaplar sorunsuz açık
-Xampp sorunsuz açık.
-Leqendy mini packdeki serverinfo.py içindeki ıplar sorunsuz yazılı ben .100 lü dierleri ise .100 süz şekilde yazıldı
-Sysinstall ayarları hatasız (navicata Tek seferde Mysql hatası almadan girebiliyorum)
-Güvenlik duvarı virüs programı kapalı
-İşletim sistemim Windows 7 home premium 64 bit
-Site kuruldu ve sorunsuz giriliyor.
Eğer bu sorun portmapdan kaynaklanıyor ise hamachi için portmap linkini gönderirseniz sevinirim .
Birde portmapı şu şekilde yapıyorum acaba yanlış mı yapıyorum ;
-ilk olarak 1. mapın üstüne çift tıklıyarak açıyorum.
-Sonra ıp seçme yerinden kendi ıpımı seçip alta .100 lü şekilde ıpımı yazıyorum ve bütün mapları böle yapıyorum.
-Sonrada maplara start veriyorum ve servere start verip giriyorum fakat hala kimse giremiyor .
Yardımlarınızı bekliyorum ...