HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi günler diliyorum hamachi sw kurdum Leqendy server filesle (Leqendy ye teşekkürlerimi sunarım) Ben giriyorum fakat başkası girince sunucuya bağlanırken hata veriyor ;
-Hamachi acık ve ağıma bağlanıldı
-portmaplar sorunsuz açık
-Xampp sorunsuz açık.
-Leqendy mini packdeki serverinfo.py içindeki ıplar sorunsuz yazılı .100 lü ve .100 süz şekilde denendi.
-Sysinstall ayarları hatasız (navicata Tek seferde Mysql hatası almadan girebiliyorum)
-Güvenlik duvarı virüs programı kapalı
-İşletim sistemim Windows 7 home premium 64 bit
Yardımlarınızı bekliyorum ...
-Hamachi acık ve ağıma bağlanıldı
-portmaplar sorunsuz açık
-Xampp sorunsuz açık.
-Leqendy mini packdeki serverinfo.py içindeki ıplar sorunsuz yazılı .100 lü ve .100 süz şekilde denendi.
-Sysinstall ayarları hatasız (navicata Tek seferde Mysql hatası almadan girebiliyorum)
-Güvenlik duvarı virüs programı kapalı
-İşletim sistemim Windows 7 home premium 64 bit
Yardımlarınızı bekliyorum ...
Sorun portmapta arkadaşlar, portmap'ı düzenleyin ve portları açın sorun düzelecektir. Siz ne kadar portmap açık desenizde o sorun portmaptan kaynaklanan bir sorun veya ip adreslerinden kaynaklanan bir sorun
Ek Olarak : Sen oyuna girerken ip adresine .100 yazacaksın diğerleri normal ip adresini yazarak giriş yapacaklar.
Ek Olarak : Sen oyuna girerken ip adresine .100 yazacaksın diğerleri normal ip adresini yazarak giriş yapacaklar.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)