- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İyi günler diliyorum hamachi sw kurdum Leqendy server filesle (Leqendy ye teşekkürlerimi sunarım) Ben giriyorum fakat başkası girince sunucuya bağlanırken hata veriyor ;
-Hamachi acık ve ağıma bağlanıldı
-portmaplar sorunsuz açık
-Xampp sorunsuz açık.
-Leqendy mini packdeki serverinfo.py içindeki ıplar sorunsuz yazılı ben .100 lü dierleri ise .100 süz şekilde yazıldı
-Sysinstall ayarları hatasız (navicata Tek seferde Mysql hatası almadan girebiliyorum)
-Güvenlik duvarı virüs programı kapalı
-İşletim sistemim Windows 7 home premium 64 bit
-Site kuruldu ve sorunsuz giriliyor.
Eğer bu sorun portmapdan kaynaklanıyor ise hamachi için portmap linkini gönderirseniz sevinirim .
Birde portmapı şu şekilde yapıyorum acaba yanlış mı yapıyorum ;
-ilk olarak 1. mapın üstüne çift tıklıyarak açıyorum.
-Sonra ıp seçme yerinden kendi ıpımı seçip alta .100 lü şekilde ıpımı yazıyorum ve bütün mapları böle yapıyorum.
-Sonrada maplara start veriyorum ve servere start verip giriyorum fakat hala kimse giremiyor .
Yardımlarınızı bekliyorum ...
-Hamachi acık ve ağıma bağlanıldı
-portmaplar sorunsuz açık
-Xampp sorunsuz açık.
-Leqendy mini packdeki serverinfo.py içindeki ıplar sorunsuz yazılı ben .100 lü dierleri ise .100 süz şekilde yazıldı
-Sysinstall ayarları hatasız (navicata Tek seferde Mysql hatası almadan girebiliyorum)
-Güvenlik duvarı virüs programı kapalı
-İşletim sistemim Windows 7 home premium 64 bit
-Site kuruldu ve sorunsuz giriliyor.
Eğer bu sorun portmapdan kaynaklanıyor ise hamachi için portmap linkini gönderirseniz sevinirim .
Birde portmapı şu şekilde yapıyorum acaba yanlış mı yapıyorum ;
-ilk olarak 1. mapın üstüne çift tıklıyarak açıyorum.
-Sonra ıp seçme yerinden kendi ıpımı seçip alta .100 lü şekilde ıpımı yazıyorum ve bütün mapları böle yapıyorum.
-Sonrada maplara start veriyorum ve servere start verip giriyorum fakat hala kimse giremiyor .
Yardımlarınızı bekliyorum ...