SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

Sony, Drone İşine Giriyor!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 315

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kamera sektöründe dünyanın en iyi markalarından biri olan ve en çok satan akıllı telefonlardan, iPhone modellerinde bile yer alan Sony görüntü sensörleri artık farklı bir alanda daha boy gösterecek.

Görüntü sensörleri alanındaki başarısını arttırmak için bugün çok önemli bir adım atan Sony, yeni bir sektöre daha katıldı. Bugün Japon robot markası ZMP ile ortak olarak Aerosense adındaki Drone şirketini kuran Sony, %50.5 değerindeki hissesi ile ürettiği Drone modellerinde kendi görüntü sensörlerini konumlandıracak.

[h=2]Sony, Drone sektörüne Aerosense şirketi ile katıldı[/h] İnsansız hava araçlarından çeşitli robotik teknolojilere kadar pek çok çalışmayı gerçekleştirmesi beklenen Aerosense şirketi, Ağustos ayı itibariyle faaliyete geçecek.

Bilinen yuvarlak Drone modellerinin yanı sıra, uçak ve daha farklı şekillerde Drone üretimi gerçekleştirecek Aerosense şirketinin aynı zamanda nesnelerin interneti alanıyla ilgili çalışmalar yapabileceği de belirtiliyor.

Şimdilik hakkında bu kadar bilginin paylaşıldığı Aerosense şirketinin ilk ürünlerinin 2015 yılı sonlarında duyurulabileceğini tahmin ediyoruz. Bakalım Aerosense şirketi ile Sony görüntü sensörleri, nasıl gelişme gösterecek?


sony-zmp-zerosense-drone-1437576095.jpg
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst