Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İyi günler benim şikayetim birine saldırırken saldırıyı otomatik yapıyorum sıkıntı yok başka bölgeye ışınlandığımda saldırı normale dönüyo ve bunu her seferinde otomatik yapmaktan sıkıldım eskiden otomatikte kalıyodu nereye ışınlansam otomatik olarak kalıyodu lütfen buna çözum bulalım + yeni haritadaki metinler 30 dakkada bir çıkıyo bunu 15 dakkaya düşmesini rica ediyorum
sefillik çekiyoruz başka bişi değil neyse iyi çalışmalar
iyi forumlar
sefillik çekiyoruz başka bişi değil neyse iyi çalışmalar iyi forumlar
İyi günler benim şikayetim birine saldırırken saldırıyı otomatik yapıyorum sıkıntı yok başka bölgeye ışınlandığımda saldırı normale dönüyo ve bunu her seferinde otomatik yapmaktan sıkıldım eskiden otomatikte kalıyodu nereye ışınlansam otomatik olarak kalıyodu lütfen buna çözum bulalım + yeni haritadaki metinler 30 dakkada bir çıkıyo bunu 15 dakkaya düşmesini rica ediyorumsefillik çekiyoruz başka bişi değil neyse iyi çalışmalar
iyi forumlar
Konuna katılıyorum. Ancak bunu buradan değilde destek bölümünden ticket atarak yazman daha faydalı olur . Yöneticilerin buradan görme ihtimali daha az. Ticket atarsan 24 saat içinde cevap verilecektir. İyi forumlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)