bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Sorun ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sadi6429
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 207

sadi6429

sadi0
TM Üye
Konular
60
Online süresi
10h 7m
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 1 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
86
MmoLira
70
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi günler benim şikayetim birine saldırırken saldırıyı otomatik yapıyorum sıkıntı yok başka bölgeye ışınlandığımda saldırı normale dönüyo ve bunu her seferinde otomatik yapmaktan sıkıldım eskiden otomatikte kalıyodu nereye ışınlansam otomatik olarak kalıyodu lütfen buna çözum bulalım + yeni haritadaki metinler 30 dakkada bir çıkıyo bunu 15 dakkaya düşmesini rica ediyorum :) sefillik çekiyoruz başka bişi değil neyse iyi çalışmalar

iyi forumlar

İyi günler benim şikayetim birine saldırırken saldırıyı otomatik yapıyorum sıkıntı yok başka bölgeye ışınlandığımda saldırı normale dönüyo ve bunu her seferinde otomatik yapmaktan sıkıldım eskiden otomatikte kalıyodu nereye ışınlansam otomatik olarak kalıyodu lütfen buna çözum bulalım + yeni haritadaki metinler 30 dakkada bir çıkıyo bunu 15 dakkaya düşmesini rica ediyorum :) sefillik çekiyoruz başka bişi değil neyse iyi çalışmalar

iyi forumlar

Konuna katılıyorum. Ancak bunu buradan değilde destek bölümünden ticket atarak yazman daha faydalı olur . Yöneticilerin buradan görme ihtimali daha az. Ticket atarsan 24 saat içinde cevap verilecektir. İyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri