- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şu an oyuncuların %97 si oyunu bırakıyor. Çok gereksiz yenilikler geldi. Bunların hiçbirisi önceden bize söylenmedi.
3-4 yenilik yeterdi. Bu kadar olmaz oyunu kapatmak için yaptıysanız eğer bunları başarılı oldu.
Şu saatten sonra ne olacak?
3-4 yenilik yeterdi. Bu kadar olmaz oyunu kapatmak için yaptıysanız eğer bunları başarılı oldu.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Oyunu senelerdir oynayan biri olarak 5-5 savunma sisteminde çarlar oluşturup ortada savaşmaya alışmış biri olarak konuşuyorum.. Pvp server için bu dediğimi dikkate alın özellikle (pvp server)
Tüm emeklerimiz boşa gitmiş durumda şuandan itibaren yıllardır iteme zor efsun gelsin oyun içi dışı itemlere para verilsin ve oyunu 1 saatte yıllardır süren düzen bozup savunma itemin önemi bitirilip, sadece atak itemlerin önemi artması, 4 15 ve 65 savlı itemlerin hiç yerine sayılıp ve 10 10 alt savlı bozuk 45 50 savlı itemlerin kaideye itemler olmuş olması öylede böylede 3 5 saniye ayakta kalma süresiyle gelen 4 15 itemlerde değer kaybı ile oyun sonuna yaklaşmış bulunmaktayız .Bu olaydan ötürü oyun içinde birkaç dengesizin veya densizin oto potu keşfedip insanları bu tarz programlar kullanıyor diye ithamlarda bulunup oyunu maffetme aşamasına getirmiştir ve başarmıştırda.Bu saatten sonra bu yapılan 1 saniyede 1 kez şurup basma olayları ile pvp server olan elym2 tarihe gömülme adında büyük bir adım atmıştır.Biz burada loncalık itemlerle savunmalı olan oyunu damage atarak ayakta kalma çabalarımızla zevk almaya çalışırken normal metin2 den zor duruma sokulmuştur oyun.. 5 15 itemin olsa dağil o şurup basmayla ayakta durma olanağı bitmiş durumdadır.
Bizim için şimdi akıllara gelen soru şu ; neden metin2 tr oynayıp para kasıp item yapmayalım ? yada pvp elym2 oynayıp savunma itemin değersiz kılınan çoğu dönüşümlerin kapalı olduğu efsun oranının metin2 tr den farksız olan bi pvp serverda birkaç kendini bilmez mahlukatın yüzünden seviyesizce konulara inip keyfimizimi kaçıralım.
Tüm elym2 yöneticilerini birkaç kendini bilmezle muhatap edip oyuna daha farklı önlemler almayıp şuanki duruma getirdiğinden dolayı tebrikederim iyi çalışmalar dilerim.
Bu mesajlar bizim bu oyundan yavaşca soğuyup cekilme zamanımızın iyice yaklaştığını göstermektedir ilk fırsatda da bunu değerlendirip çekilmeyi düşünüyoruz..
Ümidimiz oyunu iyice oynanır hale getirilmesiydi ama sanmıyorumki bu kışı görebilceğimizi.
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;
Senin ne dediğini anlamak zor 6 yıl boyunca emek vermiş oyuncular var yüzlerce lira yatırıp çarını dizmiş insanların suçu ne? Şimdi onların tüm iç itemleri çöp oldu.
Yenilikler ileri taşır bende sonuna kadar bu yenilikleri destekledim. Ama blokların kaldırılması çanlardaki yarının düşürülmesi yeni iç itemlerin gelmesi gibi yenilikler tamamen oyundan soğuttu herkesi.
Ne olacağını kim bilir bu saatten sonra belki yöneticiler 1 ay sonra online sayısı azlığından pidgeyi kapatacak belki
Kimsenin iç itemleri çöp olmadı sen şuan burada bu konuya tamamen ön yargılı olarak yazıyorsun. Yeni itemlerin efsunlarına baktın mı? Karşılaştırma yaptın mı? Bu yeni itemlerin oluşturulma sürelerini? Yeni en iyi efsun haline getirilme sürecini oynadığın pidge sunucusuna düşündün mü?
Gir metin2.orga bu güncellemenin aynısı ordada var yıllarca binlerce tl yatırıp 5 efsun kağıdı satın alıp iç item yapan adamlar senin kadar şu forumda ağlamadı
- Konular
- 37
- Online süresi
- 57m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- -44
- DevLira
- 0
Ne dediğini anlamak gerçekten zor.
Yenilikler çoğu zaman oyunu ileriye taşır. Ve yenilikleri test etmiş birisi olarak konuşuyorum, kötü bir yanını görmedim şeftali olayı hariç. Zaten şeftali şurubunu pek kullanmıyorum.
Ejderha burnu geldi, çar kasmak artık daha kolay, yeni itemlerin cevherleri, dönüşüm itemleri, yeni metinler bu mapta. Bu mu oyunun içine etmek?
Söyler misin bana ne kötü?
Ben yinede yetkilileri davet edeyim @Shorty; @admin; @erdemaa;
Yenilikler çoğu zaman oyunu ileriye taşır. Ve yenilikleri test etmiş birisi olarak konuşuyorum, kötü bir yanını görmedim şeftali olayı hariç. Zaten şeftali şurubunu pek kullanmıyorum.
Ejderha burnu geldi, çar kasmak artık daha kolay, yeni itemlerin cevherleri, dönüşüm itemleri, yeni metinler bu mapta. Bu mu oyunun içine etmek?
Söyler misin bana ne kötü?
Ben yinede yetkilileri davet edeyim @Shorty; @admin; @erdemaa;
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Şu an oyuncuların %97 si oyunu bırakıyor. Çok gereksiz yenilikler geldi. Bunların hiçbirisi önceden bize söylenmedi.
Beta sunucusu Nisan ayından beri bu yüzden açıktı zaten yok ama siz yenilikler ne zaman gelicek diye konu açmak ile meşguldunuz insan gerçekten hayret ediyor
- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
Oyunun %97 si ile konuşup bu kanıya vardığını düşünmüyorum
- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Senin ne dediğini anlamak zor 6 yıl boyunca emek vermiş oyuncular var yüzlerce lira yatırıp çarını dizmiş insanların suçu ne? Şimdi onların tüm iç itemleri çöp oldu.
Yenilikler ileri taşır bende sonuna kadar bu yenilikleri destekledim. Ama blokların kaldırılması çanlardaki yarının düşürülmesi yeni iç itemlerin gelmesi gibi yenilikler tamamen oyundan soğuttu herkesi.
Ne olacağını kim bilir bu saatten sonra belki yöneticiler 1 ay sonra online sayısı azlığından pidgeyi kapatacak belki
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)