- Katılım
- 31 May 2009
- Konular
- 772
- Mesajlar
- 4,174
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- Yaş
- 33
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
shorty sen sacmalıgı yıllar önce yaptın mesela örnek verim el cıkarma oyunun basından beri vardı sonra sen bi dala vere ile geri kaldırdın neymiş oyun hatasıymış madem oyun hatası nie bize yıllardır el cıkarmanın oyun hatası oldugunu soylemedın para kazanmak icin dansöz gibi kıvırıyon
Evet sen silahsız counter strike oyna veya bıçak olmadan bir mmorpg oyunda assassin oyna. Hiç mi kafanız çalışmıyor anlamadım ki
- Katılım
- 14 Tem 2015
- Konular
- 4
- Mesajlar
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet zamanında keithde edit oranları 25 den 15 e düştüğünde yaptığımız oyun sonuna burda da yaklaşıyoruz ciddenOyunu senelerdir oynayan biri olarak 5-5 savunma sisteminde çarlar oluşturup ortada savaşmaya alışmış biri olarak konuşuyorum.. Pvp server için bu dediğimi dikkate alın özellikle (pvp server)
Tüm emeklerimiz boşa gitmiş durumda şuandan itibaren yıllardır iteme zor efsun gelsin oyun içi dışı itemlere para verilsin ve oyunu 1 saatte yıllardır süren düzen bozup savunma itemin önemi bitirilip, sadece atak itemlerin önemi artması, 4 15 ve 65 savlı itemlerin hiç yerine sayılıp ve 10 10 alt savlı bozuk 45 50 savlı itemlerin kaideye itemler olmuş olması öylede böylede 3 5 saniye ayakta kalma süresiyle gelen 4 15 itemlerde değer kaybı ile oyun sonuna yaklaşmış bulunmaktayız .Bu olaydan ötürü oyun içinde birkaç dengesizin veya densizin oto potu keşfedip insanları bu tarz programlar kullanıyor diye ithamlarda bulunup oyunu maffetme aşamasına getirmiştir ve başarmıştırda.Bu saatten sonra bu yapılan 1 saniyede 1 kez şurup basma olayları ile pvp server olan elym2 tarihe gömülme adında büyük bir adım atmıştır.Biz burada loncalık itemlerle savunmalı olan oyunu damage atarak ayakta kalma çabalarımızla zevk almaya çalışırken normal metin2 den zor duruma sokulmuştur oyun.. 5 15 itemin olsa dağil o şurup basmayla ayakta durma olanağı bitmiş durumdadır.
Bizim için şimdi akıllara gelen soru şu ; neden metin2 tr oynayıp para kasıp item yapmayalım ? yada pvp elym2 oynayıp savunma itemin değersiz kılınan çoğu dönüşümlerin kapalı olduğu efsun oranının metin2 tr den farksız olan bi pvp serverda birkaç kendini bilmez mahlukatın yüzünden seviyesizce konulara inip keyfimizimi kaçıralım.
Tüm elym2 yöneticilerini birkaç kendini bilmezle muhatap edip oyuna daha farklı önlemler almayıp şuanki duruma getirdiğinden dolayı tebrikederim iyi çalışmalar dilerim.
Bu mesajlar bizim bu oyundan yavaşca soğuyup cekilme zamanımızın iyice yaklaştığını göstermektedir ilk fırsatda da bunu değerlendirip çekilmeyi düşünüyoruz..
Ümidimiz oyunu iyice oynanır hale getirilmesiydi ama sanmıyorumki bu kışı görebilceğimizi.
@Shorty; @admin;

- Katılım
- 18 Ocak 2015
- Konular
- 61
- Mesajlar
- 165
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tek kelimeyle oyunun içine S.çtılar başkada bişey söylenemez paraları bitti yeni kostümler koydular
para bitince marketi yeniliyolar bu adamlar
para bitince marketi yeniliyolar bu adamlar- Katılım
- 31 May 2009
- Konular
- 772
- Mesajlar
- 4,174
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- Yaş
- 33
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Tek kelimeyle oyunun içine S.çtılar başkada bişey söylenemez paraları bitti yeni kostümler koydularpara bitince marketi yeniliyolar bu adamlar
Hırsız senin burda konuşmaya yüzün varmı hala milleti soyduğun için banlandın sen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 9
- Görüntüleme
- 304
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 126





