HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
DarkKnights
İYİ FORUMLAR :=)
Bu Bir Tehtid Mesajı değildir Yanlış Anlaşılsin istemem
bilgiinz Olsun Bu Arada Sizlere Tek diyeceğim Bu Saltinin PAneline Bulaşacak Eller Hepsi kanlı Olacak
Dediğim Giibi Tehdit Değildir Ve gereken Ss ler Alınp Fotoraflar Çekildi Bu Arada
Stax Telefon bilgilerini özelden istiyorum
bilgiinz Olsun Bu Arada Sizlere Tek diyeceğim Bu Saltinin PAneline Bulaşacak Eller Hepsi kanlı Olacak
Dediğim Giibi Tehdit Değildir Ve gereken Ss ler Alınp Fotoraflar Çekildi Bu Arada İYİ FORUMLAR :=)
DarkKnightsBu Bir Tehtid Mesajı değildir Yanlış Anlaşılsin istememStax Telefon bilgilerini özelden istiyorumbilgiinz Olsun Bu Arada Sizlere Tek diyeceğim Bu Saltinin PAneline Bulaşacak Eller Hepsi kanlı Olacak
Dediğim Giibi Tehdit Değildir Ve gereken Ss ler Alınp Fotoraflar Çekildi Bu Arada
İYİ FORUMLAR :=)
Peki Tasarımının Kendi yapmadığı için'demi bunun sonu kanlı olucak millet'ten telefon numarası istiyorsun kimse vermek zorunda değil skype= pvpal.net eklersen ayrıntılı konuşuruz bu konuyu sabaha kadar.Klavye erkekliğinin lüzmü yok.
resimler aşşağıdadır inceleyince anlarsınız

Paralı panel almak istemiyorum, alsaydım çoktan başkasına yaptırmış olurdum...
Varsa vermek isteyen buyursun herkes yararlansın bu konu üzerinden..
Siz iyice ticarete dökmüşsünüz kendinizi arkadaşlar, burada yaşayanların herkesin parası var diye bir değim yok arkadaşlar.
Varsa vermek isteyen buyursun herkes yararlansın bu konu üzerinden..
Siz iyice ticarete dökmüşsünüz kendinizi arkadaşlar, burada yaşayanların herkesin parası var diye bir değim yok arkadaşlar.
ne yani ben şimdi bunun resimlerini kullanarak kodlaması bana ait olacak şekilde paneli yapsam telif mi yiyecem ??

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)