sizin gibi insanlar bu forumda bir işe yaramıyor kimseye faydanız yok adam akıllı millete yarıyacak bir paylaşımınız bile yok ücretli yapılan özel panelleri beleşe arıyosunuz o kadar sağlam panel paylaşıldı vede tasarım olarakta güzel paneller kullanmıyosunuz şu paneli istiyom bu paneli istiom diye konu açıyonuz oldu başka emriniz ? daha çok beklersiniz telif hakkı olsun olmasın başka panelmi kalmadı illa bu panel diye zırvalıyonuzParalı panel almak istemiyorum, alsaydım çoktan başkasına yaptırmış olurdum...
Varsa vermek isteyen buyursun herkes yararlansın bu konu üzerinden..
Siz iyice ticarete dökmüşsünüz kendinizi arkadaşlar, burada yaşayanların herkesin parası var diye bir değim yok arkadaşlar.
sizin gibi insanlar bu forumda bir işe yaramıyor kimseye faydanız yok adam akıllı millete yarıyacak bir paylaşımınız bile yok ücretli yapılan özel panelleri beleşe arıyosunuz o kadar sağlam panel paylaşıldı vede tasarım olarakta güzel paneller kullanmıyosunuz şu paneli istiyom bu paneli istiom diye konu açıyonuz oldu başka emriniz ? daha çok beklersiniz telif hakkı olsun olmasın başka panelmi kalmadı illa bu panel diye zırvalıyonuz
Boş boş laflarla doldurma burayı, Size ne istemek yasak bir şey mi. Durduk yere Polemiğe giren ergenler sizi.
Varsa yasak bir şey burada gider şikayet edersin, telif hakkından bize ne arkadaşım, canı isteyen paylaşır istemeyen paylaşmaz o sana kalmış bir şey değil bunu kafana sok...
2. Olarak ta bende görüyorum çok güzel panellerin olduğunu, gayet başarılı hepsi.
Bu paneli aramasaydık öbür panelleri indirirdim, konuyu uzatma tartışma konusu değildir, tartışacaksak gel özelden tartışalım ha varsa bir kuyruk acın, adres veririm gelirsin bu kadar basit.
Geçmiş klavye erkekliği yapmaya gerek yok millete.
10 yaşında ki çocuklar gibisiniz sözüm sana ve üzerine alınan ergenlere. Saygılar, Nokta..
Son düzenleme:
asıl ergen veled sensin daha dün açtıgın hesapla seni tanımam etmem neyini çekemicem kuyruk acısıymış ne malsınız saltanat paneli umrumda değil ve sahibini vede paneli kodlayanıylada pek aram yok sadece demek istediğim şu neden illa bu panel yüzlerce panel varken bi işe yarasanız istediğiniz panelin hakkını verip foruma bi faydanız olsun bu kafayla siz beleşçiler uyanık sanıyonuz kendinizi daha beklersiniz siz saltanat panelini hadi şimdi yalvar millete sana panel versin... dahada yazmicam sizin gibi boş katkısız insanlardan nefret ediyorum!
Boş boş laflarla doldurma burayı, Size ne istemek yasak bir şey mi. Durduk yere Polemiğe giren ergenler sizi.
Varsa yasak bir şey burada gider şikayet edersin, telif hakkından bize ne arkadaşım, canı isteyen paylaşır istemeyen paylaşmaz o sana kalmış bir şey değil bunu kafana sok...
2. Olarak ta bende görüyorum çok güzel panellerin olduğunu, gayet başarılı hepsi.
Bu paneli aramasaydık öbür panelleri indirirdim, konuyu uzatma tartışma konusu değildir, tartışacaksak gel özelden tartışalım ha varsa bir kuyruk acın, adres veririm gelirsin bu kadar basit.
Geçmiş klavye erkekliği yapmaya gerek yok millete.
10 yaşında ki çocuklar gibisiniz sözüm sana ve üzerine alınan ergenlere. Saygılar, Nokta..
V O K A S 34
Lan Gavat Senden Korkan SEnin Gibi Olsun
Olum ADam Olun Azcik Adam Lan Siz Elinizden GEleni ardiniza Koymayin Ayni Şekil Bendede Vardi Biz Yazamazmiyiz Satılıktır die hatta 10 tl dir die Neden Berat Erbab-Burak Selvi Gibi Kişiler Kene Gibi Yapışırlar Kanını Sonuna Kadar Emerler Sonra Öldüğünde Yakanı Bırakılar SEn BOk BOk Konuşma Sırf Yağcılık yapıpta Çocukk Sana PAneli ATacak Die Yağcılık Yapma Skypene Gelecem Öyle Bir Şekilde Gelecem Gözlerine İnnamiyacaksınnn
Olum ADam Olun Azcik Adam Lan Siz Elinizden GEleni ardiniza Koymayin Ayni Şekil Bendede Vardi Biz Yazamazmiyiz Satılıktır die hatta 10 tl dir die Neden Berat Erbab-Burak Selvi Gibi Kişiler Kene Gibi Yapışırlar Kanını Sonuna Kadar Emerler Sonra Öldüğünde Yakanı Bırakılar SEn BOk BOk Konuşma Sırf Yağcılık yapıpta Çocukk Sana PAneli ATacak Die Yağcılık Yapma Skypene Gelecem Öyle Bir Şekilde Gelecem Gözlerine İnnamiyacaksınnnSlayerCat Sizin yapacağınız Gider Anca Bizim Hoşumuza Gider Anladınmı Şakirrrr
Ve VEled Demişsin Özleden çok bişi değil sadece telini istedim yai yok korkiyorum desen ayri 
Ve VEled Demişsin Özleden çok bişi değil sadece telini istedim yai yok korkiyorum desen ayri 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)