-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[İstek] Saltanatmt2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SlayerCat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Stax
Olum Salak Salak Konuşma Bizde Paylaşabiliriz Neden PAylaşmiyoruz Berat ERbab Yapışır Belana Şuanda Ss ni Yolladım Görürsün

xxerdo Konunun Kapatılmasını Rica Ederiz..

Stax
Olum Salak Salak Konuşma Bizde Paylaşabiliriz Neden PAylaşmiyoruz Berat ERbab Yapışır Belana Şuanda Ss ni Yolladım Görürsün

xxerdo Konunun Kapatılmasını Rica Ederiz..

Konu niye kapatılacak? Bahsettiğin kişi jaxen ya da başka bir kodlamaya uydurulduğu sürece panelin paylaşılamsının sorun olmayacağını kendisi belirtti telif hakkı var diye konu neden kapatılsın? Telif hakkı varsa kanıtar gösterilir (varsa) konu o zaman kapatılır

Konu niye kapatılacak? Bahsettiğin kişi jaxen ya da başka bir kodlamaya uydurulduğu sürece panelin paylaşılamsının sorun olmayacağını kendisi belirtti telif hakkı var diye konu neden kapatılsın? Telif hakkı varsa kanıtar gösterilir (varsa) konu o zaman kapatılır

Php bilgimin yeterince olmamasına rağmen şöyle bi baktım Jaxen'e giydirmiş paneli fakat resimleri saltanatın sitesinden çekiyo bu kişi için ciddi sorun teşkil ediyor haberi olsun..
Swf için bir şikayette bulunamazlar fakat diğer görsel içeriklerin tescilli olması lazım buda paylaşacak arkadaşların aklında bulunsun.. :)

İşte Paylaştığı için Bokku yiyecek :D Birde ne Yazmış allahın Manyağı

paneli 0 dan yazdım kardeşim buda demosu panel ücretli satıyorum 20 tl dir almak

Olum 20 tl Lik Panel Dediğin Şey Ney Biliyonmu Senin Hayatini Bitirecek Şeydir Şeklin Varsa Veririsn Telefon numaranı görürsün sonunu

Ve Buda Bir Örnek Sanırım Yararlı Olur Geçen Sefer Hava Atiyordu Ah Bende Var İşte Bende Var :D Hazin Sonu Bu İşe Karışan Çıkamaz :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri