HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Stax
Olum Salak Salak Konuşma Bizde Paylaşabiliriz Neden PAylaşmiyoruz Berat ERbab Yapışır Belana Şuanda Ss ni Yolladım Görürsün
xxerdo Konunun Kapatılmasını Rica Ederiz..
StaxOlum Salak Salak Konuşma Bizde Paylaşabiliriz Neden PAylaşmiyoruz Berat ERbab Yapışır Belana Şuanda Ss ni Yolladım Görürsün
Konu niye kapatılacak? Bahsettiğin kişi jaxen ya da başka bir kodlamaya uydurulduğu sürece panelin paylaşılamsının sorun olmayacağını kendisi belirtti telif hakkı var diye konu neden kapatılsın? Telif hakkı varsa kanıtar gösterilir (varsa) konu o zaman kapatılır
Konu niye kapatılacak? Bahsettiğin kişi jaxen ya da başka bir kodlamaya uydurulduğu sürece panelin paylaşılamsının sorun olmayacağını kendisi belirtti telif hakkı var diye konu neden kapatılsın? Telif hakkı varsa kanıtar gösterilir (varsa) konu o zaman kapatılır
Php bilgimin yeterince olmamasına rağmen şöyle bi baktım Jaxen'e giydirmiş paneli fakat resimleri saltanatın sitesinden çekiyo bu kişi için ciddi sorun teşkil ediyor haberi olsun..
Swf için bir şikayette bulunamazlar fakat diğer görsel içeriklerin tescilli olması lazım buda paylaşacak arkadaşların aklında bulunsun..
İşte Paylaştığı için Bokku yiyecek
Birde ne Yazmış allahın Manyağı
paneli 0 dan yazdım kardeşim
Olum 20 tl Lik Panel Dediğin Şey Ney Biliyonmu Senin Hayatini Bitirecek Şeydir Şeklin Varsa Veririsn Telefon numaranı görürsün sonunu
Birde ne Yazmış allahın Manyağıpaneli 0 dan yazdım kardeşim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buda demosu panel ücretli satıyorum 20 tl dir almakOlum 20 tl Lik Panel Dediğin Şey Ney Biliyonmu Senin Hayatini Bitirecek Şeydir Şeklin Varsa Veririsn Telefon numaranı görürsün sonunu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)